Автор Гілка: Acer відмовляється від Windows на користь Лінукса  (Прочитано 7718 раз)

Praporshic

• Гість
Коли воно стало Lenovo - воно вже не те. Наразі придатні до вживання Dell та MSI.

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
На продовження офтопа... Мацав я Lenovo ThinkPad. Кардинальної різниці не відчув. Все та ж приємна клавіатура і улюблена пімпочка TrackPoint
Roman Suprotkin

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
На продовження офтопа... Мацав я Lenovo ThinkPad. Кардинальної різниці не відчув. Все та ж приємна клавіатура і улюблена пімпочка TrackPoint
це не дивно. воно вже було Lenovo ще до того, як воно стало Lenovo (тобто бренд IBM Thinkpad Lenovo юзала досить давно, купивши у Міжбізнесмашу права на нього)

А бренд... це в першу чергу маркетинг, в останню — якість.
« Змінено: 2008-06-26 01:33:48 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
Як каже один мій знайомий, що сидить на сервісному Версії: "Все вони наливають з одного відра."
Roman Suprotkin

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Реквестую флейм на тій підставі, що тру-ноутбук -- це макбук про.

Praporshic

• Гість
Реквестую бомбо-штурмовий удар плюсо-зірковими боеприпасами на тій підставі, що тут таки новини, а не балачки.

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
Реквестую бомбо-штурмовий удар плюсо-зірковими боеприпасами на тій підставі, що тут таки новини, а не балачки.
Flame:
Новини - це ті ж балачки, тільки в них обговорюються не баяни=)
Все, все, мовчу...