Отож, після того, як координатор побув у анабіозі, а DLOU побув у дауні кілька тижнів, проект повертається в онлайнове життя. Оскільки обіцяно, що новий DLOU буде мати блекджек і дівчат, то пропонуються на розгляд публічності наступні речі.БлогиТепер у кожного зареєстрованого користувача є плашечка «Мій блог». Натиснувши на неї, можна потрапити на сторінку зі своїми блогозаписами. Їх можна додавати, правити, обговорювати — це звичайні вікісторінки. А ще на них можна підписуватись.Звісно ж, до цього додається посилання «найсвіжіші блоги» — на них, до речі, можна підписатись через RSS.Для чого це? Ну, по-перше, щоб у кожного автора була авторська колонка в зручному форматі. По-друге, щоб можна було ділитись досвідом, не турбуючись зайвий раз про те, щоб стаття була оформлена як правильне HOWTO (це завжди можна зробити потім).Що писати і як? Вимоги є. Але їх лише дві. Перша — будь ласка, пишіть українською. Друга — хоча б половина вашого блогопростору повинна так чи інакше стосуватись лінукса/юнікса й навколоопенсорсових тем. Гадаю, це неважко. Пишучи про особисте в другій половині, подумайте тричі, хто вас читатиме й чи вам потрібно, щоб вас читали саме ці люди.АнонімусиКінець, крапка, їх заборонено.КапчаПри реєстрації вам буде показано веселу картинку. Це дозволить відфільтрувати бажаючих понаписати про ціаліс, віагру й інші речовини.Чого не сталоНе стало мого розширення, котре розставляло примітки. Для тих, хто бажає порефакторити трохи — пошукайте слово listfootnotes, ці сторінки треба поправити. Не стало й типографа — іноді він заважав, крім того, в Лєбєдєва такий інструмент працює краще за рахунок вставляння нерозривних пропусків. Тому краще користуйтесь ним.
реєстрація на цьому форумі і в тій системі - це різні речі?
В принципі, я-то можу присобачити підтримку LDAP, проте тоді в мене не буде можливості контролювати саму базу LDAP (і бекапити своєчасно), та й хто його налаштує і піджене до нього YaBB? То ж-бо й воно.
І, як на мене, коли на головній розділи були відділені тоненькими лініями, воно якось легше сприймалось. Хоча, то годна бути просто звичка.
Ну а ось вигляд лінків як index.php?title=Debian НМД значно гірший за звичний wiki/Debian.
мабуть щось змінилось у так званому Human-readable URL