Автор Гілка: Linux-дистрибутиву для християн на базі Ubuntu  (Прочитано 6368 раз)

Відсутній Nazarium

• Новачок
  • *
  • дописів: 42
  • Debian Lenny
Джеремі Хенкок (Jereme Hancock) анонсував випуск нової версії Linux-дистрибутиву для християн на базі Ubuntu - Ubuntu Christian Edition 4.0. Серед особливостей дистрибутиву Ubuntu Christian Edition можна зазначити включення в нього застосувань для вивчення Біблії (Bibletime, Gnomesword) і цитат з неї (gverse і щоденні цитати на десктопі за допомогою gdesklets), для кращого їх запам'ятовування (Biblememorizer). Крім того, дистрибутив для християн обладнаний системою фільтрації вмісту Web (Dansguardian) для зручного батьківського контролю.
Дистрибутив Ubuntu Christian Edition через низку обставин якийсь час не оновлювався, але тепер у проекту все гаразд, і цей реліз був названий «поверненням до витоків». З системи прибрана велика частина інсталляторов програм для Windows зважаючи на складність їх підтримки і змін в деяких Windows-программах, що ускладнюють їх автоматичну установку. У дистрибутив додано застосування Bibletime (програма для вивчення Біблії з інтерфейсом KDE), а також нові ресурси для Bibletime і Gnomesword (аналог Bibletime для GNOME). З метою збереження величини розміру ISO-образа з системою в 700 Мб (для можливості запису на звичайний CD) офісний пакет Openoffice.org був замінений офісом від GNOME (Abiword, Gnumeric).

Edit:
« Змінено: 2008-08-29 17:52:50 від Nazarium »

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
Re: Linux-дистрибутиву для християн на базі Ubuntu
« Відповідей #1 : 2008-08-29 17:41:40 »
OMFG. Давайте постити новини про всі едішени убунти. Наприклад, про труЪ-Ынтирпрайз Satanic Edition, чи укоханий зненацька забаненим Max_UA Ultimate. У кожного своя хвороба мозку, і ХГМнуті теж не відстають. Щиро співчуваю майнтейнерам Ubuntu - зробили хороший дистрибутив, а тепер всякий йолоп його для самоутвердження використовує.

Крім того, якщо вже взялись дурниці вивішувати, могли б і пруфлінк дати.

/me задумався, може премодерація новин має сенс?

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
« Відповідей #2 : 2008-08-29 18:04:52 »
хм,  то не християнський едішн, а скоріше швейцарський ніж для евангелістів і іже з ними.
Скоро бабульки з книжечками зникнуть а замість них зявляться інші - з нетбуками наперевіс з яких біблійні цитати будуть зачитуватись вголос спіч-енфжіном, зрузу купа слайдів, відео, і купа іншої ознайомлювальної літератури через всі девайси звязку...

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #3 : 2008-08-29 21:12:11 »
/me дістав плюсомета:
Так. Олімпіада 2012 не за горами, треба підготуватися до виступу в стрілецьких дисциплінах.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Fakel._Enterpuer

• Кореспондент
  • дописів: 164
  • Debian Gnu/Linux
« Відповідей #4 : 2008-08-29 23:16:20 »
Ubuntu Gnu/Hurd Christian Edition з червоним чортиком на тлі  ;D
LUG irc.id.km.ua

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #5 : 2008-08-30 07:55:15 »
Щиро співчуваю майнтейнерам Ubuntu - зробили хороший дистрибутив, а тепер всякий йолоп його для самоутвердження використовує.
Не знаю щодо "хороший", але всяких йолопів покликали -- вони й понабігли.  Широким шляхом, так би мовити.

В мене також свого часу виникло пряме порівняння ubuntu crowd із протестантами -- нічого не знають, нічого не вміють, затвердили пару рядків з sudo й носяться, впарюють "круту штуку"... тільки дискредитуючи те справжнє, на що намагаються спиратися.

/me задумався, може премодерація новин має сенс?
Це недемократично :]  Але на linux.kiev.ua так і є.  Не пропускаються одна-дві новини на рік та десь стільки ж спаму.
« Змінено: 2008-08-30 07:56:45 від gvy »

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #6 : 2008-08-30 10:53:20 »
Не знаю щодо "хороший"
Дистрибутив справді... юзабельний. Хороша спадковість у нього. Я не далі як позавчора собі убунту на eeepc вліпив - поки особливих претензій нема.

Це недемократично :]  Але на linux.kiev.ua так і є.  Не пропускаються одна-дві новини на рік та десь стільки ж спаму.
Да? Тоді дійсно краще відстрілювати потім.

Відсутній gvy

• Письменник
« Відповідей #7 : 2008-08-31 22:55:38 »
Протестанти теж юзабельні... до якоїсь (неглибокої) міри :-)  Плавали, знаємо...

Відсутній Fotokor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 90
  • Он воно як....
« Відповідей #8 : 2008-09-02 02:21:11 »
хм,  то не християнський едішн, а скоріше швейцарський ніж для евангелістів і іже з ними.
Скоро бабульки з книжечками зникнуть а замість них зявляться інші - з нетбуками наперевіс з яких біблійні цитати будуть зачитуватись вголос спіч-енфжіном, зрузу купа слайдів, відео, і купа іншої ознайомлювальної літератури через всі девайси звязку...
Тягную Бiблейську Ubuntu - для поповнення коллекцiї Антинаукової Літератури
----------------
М: Я попереджав, що готуюся до Олімпіади 2012. Маєте * за непотрібний флейм. //Owl
« Змінено: 2008-09-02 10:33:32 від Piktor »
Work Less - Live Longer

Відсутній Олексій Лукін

• Кореспондент
  • дописів: 157
« Відповідей #9 : 2008-09-03 11:18:31 »
Коли вже вийде щось для растаманів! :)
--
WBR, Alex Lukin,
RIPE NIC HDL: LEXA1-RIPE

Відсутній gvy

• Письменник
« Відповідей #10 : 2008-09-03 18:28:52 »
Коли вже вийде щось для растаманів! :)
Здрасьтє -- в Берклі вже давно винайшли й LSD, й BSD.  Можете он Fotokor ще трохи відрізати, він тільки до антинауки докуривсь... а звідти -- то ж, мабуть, сама наука й буде.
« Змінено: 2008-09-03 18:29:53 від gvy »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #11 : 2008-09-03 22:32:25 »
Flame:
у протестантських країнах (Скандинавія, Велика Британія, Швейцарія) найвищий рівень життя в світі і найдемократичніше суспільство. я б був протестантом, якби народився в іншій країні.

всі ці едішени мають право на життя. просто дефолтний набір програм різниться, чого цей факт когось дратує? ви не повірите, але існують люди, яким важливо встановити систему та займатися своєю справою, а не колупатися у ній.

але новини типу цієї дійсно не варто постити.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній user

• Новачок
  • *
« Відповідей #12 : 2008-09-03 23:13:19 »
Flame:
у протестантських країнах (Скандинавія, Велика Британія, Швейцарія) найвищий рівень життя в світі і найдемократичніше суспільство. я б був протестантом, якби народився в іншій країні.
Атеїстичні країни б були ідеальними=) І Скандинавія це не країна, це скоріше регіон.

Відсутній gvy

• Письменник
*sigh*
« Відповідей #13 : 2008-09-04 00:10:40 »
Flame:
я б був протестантом, якби народився в іншій країні.
Я чомусь зовсім не жаліюся, що народився у слов'янській Росії й живу у слов'янській Україні.  Мабуть, трохи з різними людьми, у тому числі протестантами з "найдемократичніших" країн, поспілкувавсь й мав можливість порівняти, в кого душа є, а в кого її за лагідною брехнею (у тому числі вивченою) не бачити.

Атеїстичні країни б були ідеальними=)
Для кого та чого?  Щоб мати зручно керованих дронів на кшталт автора цього рядка?  Та ми тут всі, мабуть, нещодавно чи не з найбільш атеїстичної країни світу.  Де розстрілювали, гнобили, засміювали та й не змогли.

Якщо ще є нагода -- спитайте прадідів, чи не в тому 1943 році, коли Курська битва була, церкви та монастирі по всьому Радянському Союзу знов повідкривалися.  Якщо вже ні -- задумайтеся, бо дурне та необґрунтоване казати справа нехитра.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #14 : 2008-09-04 01:05:45 »
Почалося...