Автор Гілка: CrossOver Chromium  (Прочитано 3367 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3824
  • Програміст
CrossOver Chromium
« : 2008-09-16 16:22:54 »
Компанія CrossOver перенесла переглядач Chromium від Google на платформи Linux та MacOSX, зібравши його з підлатаними бібліотеками від Wne.

Розмір збірки: 34,8МБ. Доступні пакети для Ubuntu/Debian 32/64 біт, для RedHat/Mandriva/SuSE 32 біт, та для інших дистрибутивів (інсталятор) 32 біт.

Сам переглядач ще дуже сирий але він вже перекладений на українську, що приємно.

Завантажити: http://www.codeweavers.com/services/ports/chromium/
« Змінено: 2008-09-16 17:44:35 від lvm »
[Fedora Linux]

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
Re: CrossOver Chromium
« Відповідей #1 : 2008-09-16 16:24:03 »
Цікаво, як на ньому Selenium піде, а то наші замовники хочуть пробувати тестувати і на цьому переглядачі теж.
[Fedora Linux]

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
« Відповідей #2 : 2008-09-16 17:01:44 »
Взагалі цікавий підхід, компіляти програми для лінукса із біблікотеками wine.....

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2008-09-16 17:14:56 »
Мінуси:

Дуже сирий - без доступу до інтернету валиться десь через хвилину. Не можу налаштувати проксю - не показує діалог для цього. Не працює https, хоча запевняли що якраз це і поправили.

Плюси:

Український переклад. :-)
[Fedora Linux]

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #4 : 2008-09-16 17:30:12 »
Хотів на днях скачати оригінальний Chromium для офтопу. Але, при цьому, Гугль детектив мою систему і пропонував зареєструвати свій інтерес до Лінукс-версії цієї поробки. Браузер під офтоп так і не скачав. (Про зміну useragent'a знаю, полінувався)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3641
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #5 : 2008-09-16 17:35:59 »
Взагалі цікавий підхід, компіляти програми для лінукса із біблікотеками wine.....
Це Ґуґло-интерпрайз (Picassa, Google Earth). ;)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній silver

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • Що новенького?
« Відповідей #6 : 2008-09-16 22:43:34 »
Мені це нагадує віндовську програму на лінуксі, при тому, не помічаю різниці між запусканням його з вайна...
Любуватись українською не можу, бо воно взагалі Юнікод не підтримує...
Одним словом, цей переглядач під лінуксом не буде користуватися популярністю, хіба серед веб-майстерів.
Та й перевірки правопису українською нема — ганьба!
Коли матиму час на «підвіконні» побавитись, то гляну як він на популярній ОС функціонує.
Між іншим, хто його перекладав?

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #7 : 2008-09-17 15:39:18 »
Між іншим, хто його перекладав?
Точно не yurchor.
Побавився і я цією штукою. Нічим новим не вразило, пару раз вилітало з повідомленням про помилку. Після Вогнелися не можу жити з браузером без солідного набору додатків, зокрема блокування реклами, зміни useragent'a, та ін.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #8 : 2008-09-17 16:26:58 »
Хотів на днях скачати оригінальний Chromium для офтопу. Але, при цьому, Гугль детектив мою систему і пропонував зареєструвати свій інтерес до Лінукс-версії цієї поробки. Браузер під офтоп так і не скачав. (Про зміну useragent'a знаю, полінувався)
ага, є таке. ґуґл намагається думати за користувача. це в усіх його продуктах проявляється, в т.ч. у найголовнішому — пошуку. Однак, якщо в пошуку це покращує результати пошуку, то в усіх інших випадках результат жахливий.

незрозуміло, чому такий ажіотаж на цей браузер (який оновлюється без відома користувача!)?
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #9 : 2008-09-17 16:27:52 »
та нічого цікавого, це майже те саме, що запускати віндову програму під вайном, тільки з гарантією, що вона запуститься й навіть попрацює без танців з бубном. інтерфейс виглядає жахливо, купа глюків і т.п.
« Змінено: 2008-09-17 16:28:21 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
« Відповідей #10 : 2008-09-18 08:19:30 »
Off-topic:
Цитата
та нічого цікавого, це майже те саме, що запускати віндову програму під вайном, тільки з гарантією, що вона запуститься й навіть попрацює без танців з бубном. інтерфейс виглядає жахливо, купа глюків і т.п.
підхід чимось нагадує гнушні програми під кватрками на mingw тільки там результ кращий

Цікаво, файл glibc.dll в природі існує ?
« Змінено: 2008-09-18 08:21:16 від vano_vvv »