Автор Гілка: amaroK 2.0  (Прочитано 3180 раз)

Praporshic

• Гість
amaroK 2.0
« : 2008-12-10 22:43:26 »
Офіційно оголошено про вихід фінальної версії "кращого аудіо-програвача для KDE" amaroK 2.0
Ця версія має купу змін та нововведень:
  • Повністю перероблено інтерфейс користувача
  • Підтримка он-лайн сервісів Magnatune, Jamendo, MP3tunes, Last.fm та Shoutcast
  • Повністю перероблено API для додатків та сценаріїв
  • Міграція з бібліотек KDE3 на KDE4, включно з підтримкою Phonon, Plasma та Solid.
  • Віднині буде підтримуватись лише MySQL - інші СКБД не відповідають баченню розробників щодо майбутнього.
Наразі реалізовано ще не всі можливості, що були присутні у 1.4, але робота над ними йде і у наступних випусках ця прикрість буде виправлена.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: amaroK 2.0
« Відповідей #1 : 2008-12-10 22:59:24 »
юзаю Ґном, але мій дефолтний плеєр — Амарок. буду сподіватися, що всі зміни тільки покращать його.

Цитата
Віднині буде підтримуватись лише MySQL - інші СКБД не відповідають баченню розробників щодо майбутнього.
:o це я маю mysql сервер тримати для нього тепер?? а яка база даних зараз там юзається?

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2008-12-10 23:05:48 »
:o це я маю mysql сервер тримати для нього тепер?? а яка база даних зараз там юзається?
Схоже, SQLite таки лишили. Бо в мене використовувався PostgreSQL (тримав для інших потреб) а зараз усе вимкнене і він працює.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #3 : 2008-12-10 23:56:40 »
чого ж лінку на прес-реліз не дали?
http://amarok.kde.org/en/releases/2.0
Цитата
Повністю перероблено інтерфейс користувача
ну якщо судити з цього скріну, то нічогенько:
http://amarok.kde.org/files/Amarok-2_0_0-Overview_1.png

правда, кнопки якісь вебдванольні і чомусь налізають одна на одну, але і так ними майже не користуюсь.

єдине що мене цікавить: чому у кожного плеєра є свій регулятор гучності, і чому він не на максимумі?? якщо я слухаю музику, то я нічого більше слухати паралельно не можу і користуюся регулятором гучності ОС (який керується ще й з клавіатури ноута). я просто іноді випадково замість того, щоб поставити на паузу (клік середнім колесом миші по іконці в треї), випадково прокручую колесо, і в мене зменшується звук, хоч це не те, чого я прагнув.
« Змінено: 2008-12-10 23:57:59 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #4 : 2008-12-11 00:13:14 »
чого ж лінку на прес-реліз не дали?
http://amarok.kde.org/en/releases/2.0
Забувся  :-[

Відсутній funtik

• Кореспондент
  • дописів: 138
  • Linux... because life is too short for reboots!
« Відповідей #5 : 2008-12-11 00:46:18 »
Я користуюсь інтернетом через проксі. Підкажіть, будь-ласка, як зробити, щоб aptitude конектився через нього на ftp://debian.org.ua.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #6 : 2008-12-11 00:51:03 »
Я користуюсь інтернетом через проксі. Підкажіть, будь-ласка, як зробити, щоб aptitude конектився через нього на ftp://debian.org.ua.
/etc/apt/apt.conf:
Acquire{
      ftp::Proxy "ftp://proxy.server.here:port/";
};

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #7 : 2008-12-11 13:30:23 »
А чим воно краще за mpd?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #8 : 2008-12-11 14:11:50 »
А чим воно краще за mpd?
Готичніше. За бажанням користувача може бути гламурніше.  ;D

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #9 : 2008-12-11 15:26:45 »
А чим воно краще за mpd?
Готичніше. За бажанням користувача може бути гламурніше.  ;D
Щось більш розцяцьковане за gmpc, по-моєму, важко придумати=)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #10 : 2008-12-11 17:55:12 »
Цитата
Віднині буде підтримуватись лише MySQL - інші СКБД не відповідають баченню розробників щодо майбутнього.
а ні, пишуть, що якусь вбудовану в плеєр версію будуть юзати.