5.10 варте тільки викидування у смітник.Чому ж. На нього зручно ставити чашки з гарячим чаєм, щоб не псувати меблів
Цитата5.10 варте тільки викидування у смітник.Чому ж. На нього зручно ставити чашки з гарячим чаєм, щоб не псувати меблівПодякував, хлопці. Ваш хід думок зловив. Буду ставити 8.10
Хоча для прихильників решти Лінуксів можу сказати - в них теж схожа ситуація. Всілякі кодеки, архіватори і флеши треба доставляти і в інших дистрибутивах. Хіба що в платному Мандріва Паку не тре.... Але ж то інша історія... ;-)
Ну або можна поставити убунту 8, а заодно дізнатися, як із неї потім зробити нормальну ОС (Мінт).
Цитата: nickispeaki0007 від 2008-12-03 15:25:17Хоча для прихильників решти Лінуксів можу сказати - в них теж схожа ситуація. Всілякі кодеки, архіватори і флеши треба доставляти і в інших дистрибутивах. Хіба що в платному Мандріва Паку не тре.... Але ж то інша історія... ;-)Синку, ти спочатку тих "решту лінуксів" хоч кілька спробуй, на своє мінт повертатись не захочеш. Я це гарантую.
Цитата: nickispeaki0007 від 2008-12-03 15:25:17Ну або можна поставити убунту 8, а заодно дізнатися, як із неї потім зробити нормальну ОС (Мінт).Ага. А потім дізнатись як з мінта таки зробити нормальний Debian.Може не варто так відверто "хвалити своє болото"?
то може пан prapor хоч трішки похвалить свій дистр?
А то я, відверто кажучи, без реклами (або принаймні розповіді про позитивні моменти, які мене будуть чекати після переходу на новий дистр) навіть і не подумаю глянути.
Тим більше, що остання версія дебіана мені чимось несподобалася.. Це було років зо два... Вже точно і не пригадаю, що саме. Швидше за все - відсутність лайвсд, великий розмір для скачування (4двд, якщо не помиляюся), досить чимало, як для людини, що недосконало знає лінукс, настроювань і, як сказала моя знайома про МакОС - вона занадто гарна для мене(!) то що ж пан відповість? ;-)
Синку?може пан скаже скільки йому років?
Або скільки він Лінуксів ставив?можу пана запевнити - більшість відвідувачів навіть не чули про ті дистрибутиви, що я ставив!