Автор Гілка: Випущено KDE 4.2  (Прочитано 5053 раз)

Відсутній fabregas

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
Re: Випущено KDE 4.2
« Відповідей #15 : 2009-02-12 11:56:09 »
Хто використовує вже активно KDE 4.*, розкажіть як там воно те КДЄ, не хитається?... Я собі був з SVN-а поставив на Gentoo зразу після реліза першого, то наскільки сире було, що зніс через кілька днів... подумавши "хай приведуть до порядку, а тоді я вже перелізу на нього") то шо, привели? чи таке ж сиреньке?..

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3641
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #16 : 2009-02-12 12:02:28 »
Off-topic:
Хто використовує вже активно KDE 4.*, розкажіть як там воно те КДЄ, не хитається?... Я собі був з SVN-а поставив на Gentoo зразу після реліза першого, то наскільки сире було, що зніс через кілька днів... подумавши "хай приведуть до порядку, а тоді я вже перелізу на нього") то шо, привели? чи таке ж сиреньке?..
О! Гентушник!

Є у мене один знайомий. Взявся він якось ставити Gentoo. Не маючи гадки, що графічна оболонка інструменту встановлення автоматично зносить всі розділи на диску. Потім довго відновлював за допомогою всяких Rescue CD.

Як воно там Gentoo? Можна вже ставити? Чи все ще таке сиреньке? Ви вже привели його до порядку?  ;)

Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній fabregas

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
« Відповідей #17 : 2009-02-12 12:24:37 »
Gentoo завжди сиреньке... було й буде! тільки з некривими руками лізти можна... І тоді ве просто казково виходить))

Відсутній Romio

• Дописувач
  • **
  • дописів: 70
« Відповідей #18 : 2009-02-12 13:28:42 »
Все добре, Генту + КДЕ4.2 =   ;)
« Змінено: 2009-02-12 13:28:58 від Romio »