Off-topic:Знову те саме...в якостіЩе б графічний інтерфейс прикріпити.
Такі вільні редактори векторної графіки, як sK1 та Inkscape, використовують UniConvertor для імпорту та експорту.
UniConvertor — це утиліта командного рядка для перетворення найважливіших форматів файлів векторної графіки.
То вони друзі з ImageMagick? Але в чомусь і конкуренти: наприклад, у роботі з (E)PS-файлами. Правда, ImageMagick потребує Ghostscript для цього. А як UniConvertor?
А де в них на сайті написано, що це українські виробники? Я обшукав всю сторінку, жодного згадування про Україну не знайшов.
То вони друзі з ImageMagick?
UniConvertor не потребує ghostscript.
Цитата: Олександр Барановський від 2009-06-09 13:17:00То вони друзі з ImageMagick?У цих двох програм різні об’єкти для роботи. ImageMagick працює з растровою графікою, а UniConvertor — з векторною.
2. А навіщо на сайті програми географічні/національні подробиці про розробників?
Ви написали «з нуля» свій інтерпретатор PostScript? Чи як UniConvertor працює з (E)PS?
Трошки навздогін: на LOR, у зв’язку з виходом найсвіжішої стабільної версії sK1, було написано, що розпочато роботи з перекладу інтерфейсу, але у архіві POT не було.
Чи потрібна допомога? І, якщо потрібна, то якого роду?
Так потрібна, але я не можу самостійно відповісти яка саме, тому що не знаю Вашої кваліфікації.