Може хтось буде сміятись, але до мене співробітники СБУ за порадою інколи звертаються.
Ні... МЗС - то не мій рівень. Я дрібницями не займаюсь
у командувача південно-західним оперативним напрямком стояв у кабінеті комп'ютер під'єднаний водночас до Інтернету та внутрішньої мережі МО
P.S. Написаний мною "експлоїт" продемонстувати не можу - залишив вдома, а сам зараз у Києві. До того ж, він працює лише на апаратних платформах Homo Militaris та (з де-якими доопрацюваннями) Homo Burocratus.
Та на цих гігантських (і не дуже) людиноподібних роботів тільки один експлоїт - добра кувалда
Панове, не треба займатись дурницями. Усім та кожному відомо що українські владні структури - "Невловимий Джо".Невловимий, бо нікому не треба їх ловити. Не знаю як зараз, але у 2002 році (це мені достеменно відомо) у командувача південно-західним оперативним напрямком стояв у кабінеті комп'ютер під'єднаний водночас до Інтернету та внутрішньої мережі МО (як я вже казав - я дрібницями не займаюсь ).
Не знаю як у 2002 році, але зараз вутрішні мережі подібних організацій мають бути фізично ізольовані від зовнішніх згідно наказу чи то СБУ чи то ДСТСЗІ. "Епос" навіть шлюзовий пристій розробив у кількох модифікаціях для обї'єднання мереж безпечним чином.
За допомогою хакерів Службі безпеки України вдалося попередити атаку на інформаційний ресурс Міністерства закордонних справ.Про це на брифінгу у середу повідомила речник СБУ Марина Остапенко.....