Сумніваюсь, що ця система здобуде популярність найближчим часом. Та вона ще й орієнтована на швидкий інтернет, якого у нас дуже багато.
Цитата: Gunner.ua від 2009-11-23 12:20:13Сумніваюсь, що ця система здобуде популярність найближчим часом. Та вона ще й орієнтована на швидкий інтернет, якого у нас дуже багато.
Плюс, в Києві вже 4G тестують....
Цитата Плюс, в Києві вже 4G тестують....нема ніякого 4G в Києві. Дай Бог, щоб в Україні хоча б 3G нарешті з’явилося (тут належить зробити зловісний коментар щодо «захисників Батьківщини», брухт яких працює на частотах UMTS, які вони так довго не хотіли віддавати операторам).
суть в тому, що в якомусь задрипаному Перемишлі чи Томашові Любельському 3G(UMTS) працює, а в нас досі тільки EDGE у столиці України (Утел не рахуємо).
1) Що таке, на пана думку, 3G?
2) Скільки українських операторів (Утел не рахуємо) пан знає?
prapor, тоді що ці частоти роблять в Міноборони, якщо вони непотрібні? я не знаю, нашо ці частоти військовим, але ніби читав, що це зв’язано з радарами. якщо ні, менше з тим, суть в тому, що в якомусь задрипаному Перемишлі чи Томашові Любельському 3G(UMTS) працює, а в нас досі тільки EDGE у столиці України (Утел не рахуємо).
Щоб юзати 3G, відмінний від Утела (який, в свою чергу, не підтримує GSM, що з його покриттям є безсенсовним), треба купувати якесь додаткове обладнання чи спеціальні телефони. я б хотів просто мати таку сім-картку, яка б працювала в гібридному режимі: UMTS/GSM?(себто, там, де нема UMTS, щоб автоматично переходило на GSM). Є така можливість в Україні? Якщо так, буду вдячний за інформацію.
Отже, пане любителю полаяти військових, вчить мат. частину та законодавство, бо виглядаєте потім цілковитим як політик.
я і слідкую домовилася — добре. але ще не запустила свою мережу