Цитата: Володимир Лісівка від 2009-11-21 20:52:19Величина, яка ніколи не міняється, називається константа.А як це все разом називається? Правильно, величина. Отже, не доцільніше вжити узагальнений термін?
Величина, яка ніколи не міняється, називається константа.
Цитата: Жорж від 2009-11-21 19:56:02Цитата: Володимир Лісівка від 2009-11-21 18:56:14Код: [Вибрати][vlisivka@apollo gjs-ліниві обчислення]$ ./test.js35Так краще? :-)Ой, ви тут один? Тоді перепрошую. :-)
Цитата: Володимир Лісівка від 2009-11-21 18:56:14Код: [Вибрати][vlisivka@apollo gjs-ліниві обчислення]$ ./test.js35Так краще? :-)Ой, ви тут один? Тоді перепрошую. :-)
Код: [Вибрати][vlisivka@apollo gjs-ліниві обчислення]$ ./test.js35Так краще? :-)
[vlisivka@apollo gjs-ліниві обчислення]$ ./test.js35
Загалом список відомих вад і вирішень наведено тут.
дякую за пораду. поки що все більш-менш працює: наразі та помилка на старті драйвера ніяк себе не проявляє. але буду мати на увазі. ЦитатаЗагалом список відомих вад і вирішень наведено тут.там чомусь тільки про KDE написано, хоча в мене проблема була і в Ґномі. Як я написав, після видалення драйвера nouveau все запрацювало, як треба. Зрозуміло, що від пропрієтарних драйверів треба позбуватися, але ж не таким коштом