Автор Гілка: Код ОС Symbian повністю відкрито  (Прочитано 7255 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Re: Код ОС Symbian повністю відкрито
« Відповідей #15 : 2010-03-29 23:23:47 »
У мене на Асусі535 окрема кнопка для перемикання задач. У меню можна налаштувати цю функцію на будь-яку кнопку, хоч на фото. На Симбі такого не знайшов.
По блютузу він запитує куди зберігати, нормлаьно пишеться на картку пам.
Те, що проги не закриваютсья це така фішка, мінімалізм, вийти треба через меню. Так само в мене зара на симбі.

Загалом вважається, що відамабайлові комунікатори класні для всього окрім телефонування, а симбіян тільки для телефонування. Я в цьому переконався. Мій асус постійно глючив, коли треба було подзвонити, ще зависало підключення по ЖПРС-до нету і треба було перезапускатися. Окрім цього всі функції комуніка реалізовані чудово. А от симбіян тільки після перепрошивки почав нормально дзвонити. Але як комунікатор дуже відстає через неможливість обміну тексту між програмами. Стосовно локалізації то тут звісно Нокія попереду, а вєндамобайл зі своїм наплювательським ставленням у повній дупі. У мене навіть не було української як варіянту.
« Змінено: 2010-03-29 23:27:12 від vitre »

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Re: Код ОС Symbian повністю відкрито
« Відповідей #16 : 2010-04-09 00:01:02 »
Зізнання прихильника симбіена.
Тільки не зрозумів де він там знайшов копі-паст. В симбіені це формальність, простіше послати поштового голуба ніж щось вирізати звідкись і відіслати.
http://symbianworld.org/3779-a-few-thoughts-on-symbian-and-the-nokia-n97/#more-3779

В той час як Android "offers a set of hardware, Symbian-users today can only dream of"
Иншими словами покоряє простори Всесвіту.

Не ясно чим зайняті розробники Nokia

Власник сучасного моібльного "комп’ютера" захоче похвалитися тим, що у нього словник перекладає ROLF, LOL, WTF, і що його телефон уміє пердіти.
« Змінено: 2010-04-09 00:04:21 від vitre »