виникали певні проблеми технічного плану, які успішно були подолані.
рішення на базі Linux
який жахливий кострубатий вираз[рішення на базі Linux
Цитата: vitre від 2010-04-04 23:38:42який жахливий кострубатий вираз[рішення на базі LinuxІ як замінити?
Підправив текст, переклавши з бюрократичної мови на українську та підредагував відповідно до специфіки цього сайту. Пасаж про Російську Федерацію вилучив, оскільки з тексту не зрозуміло, який стосунок має тамтова програма розвитку ВПЗ до його впровадження у школах міста Прилуки.
Так, автор може бути і не письменник, але ж і новина не була вкрай погано написана.
Це, звісно, не моя справа, але - чи не забагато ви на себе берете? Невже новина суперечила правилам форуму? Чому було відредаговано статтю, сенс якої всім був зрозумілий і яка була цілком "політ-коректна"? Так, автор може бути і не письменник, але ж і новина не була вкрай погано написана.P.S. Звісно вона могла бути змінена на прохання автора, якщо так - вибачаюсь. Але, наразі, мені вкрай не зрозуміла така "цензура".
11. Будь-який тиск на модераторів, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їхньої діяльності не допускаються. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів, при залагодженні спірних питань, враховується.
Re. Code_Warrior, що цей вираз означає?
Це, звісно, не моя справа, але - чи не забагато ви на себе берете? Невже новина суперечила правилам форуму? Чому було відредаговано статтю, сенс якої всім був зрозумілий і яка була цілком "політ-коректна"? Так, автор може бути і не письменник, але ж і новина не була вкрай погано написана.
Повірте, модератори не прагнуть додаткової роботи. Мені теж ця новина очі муляла, але я, нажаль, полінувався її підправити.PS.Цитата11. Будь-який тиск на модераторів, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їхньої діяльності не допускаються. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів, при залагодженні спірних питань, враховується.