Ну, так, тест-драйв авто - це теж як рекламна акція. Я поки не мав власного доступу в інтернети, вважав, що вони мені і непотрібні. Потім в університеті спробував.
Red Hat це типу Debian тільки з підтримкою і RPM?
Red Hat — без сідниць і без бубна. Якось так.
Щодо користувачів сабжу - це організації, які вважають більш вигідним економічно платити за стабільність в рамках заявленого функціоналу безпосередньо вендору. Зекономлений час і гроші можна пустити на досягнення цілей організації.
Справді? Треба спробувати, може нарешті злізу з кокаїну на героїн Debian.
Знайомий RHCT казав, що RHEL не обов'язково ставити на сервер - можна юзати і на десктопі, власне для цього там є четверті кеди.
Flame:Для десктопу там є гном, кеди там взагалі невідомо для чого=)
Цитата: Cthulhu від 2010-04-23 13:25:17Flame:Для десктопу там є гном, кеди там взагалі невідомо для чого=)Боюся, там і GNOME зовсім ні до чого, особливо новітній 3.0 з Shell, яка автоматично не вирубається, якщо немає 3D-прискорення (просто вішає систему). Якщо вже так хочеться, достатньо самого gconf.
тільки не бачу сенсу. Для десктопів є Федора.
От горе. Скачав я той RHEL6, записав на болванку, вирішив поставити. В мене є старий 40ГБ вінчестер, який просто був через BIOS відключений. Увімкнув, запустився з диску, успішно встановив, віддавши капелюшку весь носій на його розсуд. Потім перезавантажуюся, BIOS проходить POST, визначає наявні носії, доходить до вищезгаданого, пише:Seagate Barracuda такий-то, S.M.A.R.T. capable and status OK. (це він на всі таке пише)І зависає. Ні входу в setup, реагує лише на ctrl+alt+del. Скидав параметри на safe - нічого. Відключив геть, поки залишив на кращі часи.P.S. Вінчестер до цього працював бездоганно і використовувався допоки я не придбав 320-ку.