prapor встиг зачепити на завантаження, а мені вже відмовило - багато бажаючих. Тому, як докачає, проситиму у нього. Усмішка
Цитатаprapor встиг зачепити на завантаження, а мені вже відмовило - багато бажаючих. Тому, як докачає, проситиму у нього. УсмішкаВ мене качає норм.Red Hat це типу Debian тільки з підтримкою і RPM?
Red Hat це типу Debian тільки з підтримкою і RPM?
ЦитатаRed Hat це типу Debian тільки з підтримкою і RPM?Взагалі то навпаки
Було б добре якби хтось з шановного панства написав про таки би мовити результати тест-драйву.
Не тролю, просто цікаво, чому потрібне тестування?
Сервери — це не тест phoronics типу «Ubuntu 10.04 краща за 9.04, але гірша за 8.04». Тест-драйви — це для Ubuntu. RHEL має бути вже протестованим на час випуску.
Полазив по мережі, більшість кажуть, що deb надійніший і стабільніший за RPM(особливо жаліються на PackageKit), то чому вони просто не зробили "Ctrl+C Ctrl+V Debian + підтримка і вирішення всіх ваших проблем" ?
А який може бути результат такого тест-драйву? Сервери — це не тест phoronics типу «Ubuntu 10.04 краща за 9.04, але гірша за 8.04».
Цитата: yurchor від 2010-04-22 13:36:20А який може бути результат такого тест-драйву? Сервери — це не тест phoronics типу «Ubuntu 10.04 краща за 9.04, але гірша за 8.04».Ви невірно зрозуміли. Коли ви купуєте собі автомобіль у великому автосалоні вам можуть дати покататися - не для того, щоб ви виявили недоліки в машині, а для того, щоб приміряли її для себе.