Автор Гілка: Перший номер електронного журналу UserAndLINUX.  (Прочитано 4112 раз)

Відсутній ocean

• Новачок
  • *
  • дописів: 34
  • I Love YaBB 2!
Випуск журналу — це результат довгої і кропіткої праці команди UALinux.

В першу чергу, журнал орієнтований на тих, хто не знає, що є така ОС як Linux, і тих, хто нещодавно з нею зіткнувся і тільки починає її освоювати.

Також журнал буде цікавий і просунутим користувачам, тим «хто в курсі». Журнал написано російською мовою.

Домашня сторінка журналу.
« Змінено: 2010-05-26 12:20:16 від Re. »

Відсутній lazer

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
цитата з першої сторінки -
"Некоторые пользователи убеждены, что MS Windows — единственная операционная система"
А ще деякі редактори електронних часописів думають що російська єдина мова у світі...
І звідки зрозуміло що це саме український часопис?

Відсутній Sergii Galashyn

• Новачок
  • *
  • дописів: 40
Я теж спочатку був зрадів  :-|
Ubuntu 10.10 @ Dell Latitude E6500

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Підправив.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3640
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
От цікава тенденція: повно служб, де можна викласти файл з отриманням прямого посилання. Зрештою, файл можна викласти на якомусь красивому безкоштовному блозі (наприклад, myopera). А викладають на якомусь платному смітнику. Чому?
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній Юрій Ткаченко

• Дописувач
  • **
  • дописів: 60
цитата з першої сторінки -
І звідки зрозуміло що це саме український часопис?
Я спочатку подумав, що літери UA в UALinux стосуються України, але потім зрозумів, що UA - це UserAnd.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
От цікава тенденція: повно служб, де можна викласти файл з отриманням прямого посилання. Зрештою, файл можна викласти на якомусь красивому безкоштовному блозі (наприклад, myopera). А викладають на якомусь платному смітнику. Чому?
о жах який, депозітфайлз. :-[ Це тим паче дивно, що у них є свій сайт з хостингом. Зараз же немає проблеми знайти дешевий хостинг з безлімітним трафіком (якщо причина викладення в економії нього).
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Romio

• Дописувач
  • **
  • дописів: 70
У журналі зустрілись дійсно цікаві статті, але більшість "7 переваг лінукса", "20 причин переходу на лінукс", "записки хлопця який ненавидить вінду і т.п.". А верстка просто вбитись об стіну.
Але наступний номер я прочитаю все одно)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Паскудство: чому вони журнал на файлообміннику вивішали? Хіба в себе на сайті виставити 18м важко?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
тут трошки детальніше - можна в пп ввечері.
А загалом яка різниця інформація вільна для скачування? і якщо справа лише в цьому можу викласти прямим посиланням у себе.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
А загалом яка різниця інформація вільна для скачування?
Якщо подобається капча, реклама і шістдесят секунд затримки, то проблем нема. Але не забувайте, що тут є ділові люди, які хочуть просто-напросто переглянути журнал, а не марнувати час дурницями.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
А загалом яка різниця інформація вільна для скачування?
Якщо подобається капча, реклама і шістдесят секунд затримки, то проблем нема. Але не забувайте, що тут є ділові люди, які хочуть просто-напросто переглянути журнал, а не марнувати час дурницями.
+1
на такі жертви я можу піти лише, якщо це свіжий випуск журналу Nature або Science, а не журнал, про який я ніколи не чув і невідомо, чи вартий він того, щоб його стягнути. Здавалося б, редакція мала подбати про зручність для читачів, бо це в її інтересах. Але ні.
« Змінено: 2010-05-28 14:04:32 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
P.S. до речі, згадав: http://issuu.com/ — безкоштовний хостинг для журналів.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
Off-topic:
Порадьте хостинг для великих файлів з прямим лінком (фсе ще маюсь диском з фрі софтом для офтопіка - розріссля до 2 гіг і не заспокоюється  ;D бажано щоб завантажувати можна було через браузер)

Змушений погодитись...

Відсутній matvs

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
M.: * за спам
« Змінено: 2010-05-28 21:03:00 від noddeat »