Автор Гілка: Вийшов новий номер v10.07(2) комп'ютерного журналу  (Прочитано 2367 раз)

Відсутній ocean

• Новачок
  • *
  • дописів: 34
  • I Love YaBB 2!
В першу чергу, журнал орієнтований на тих, хто не знає, що є така ОС, як GNU/Linux, а також і тих, хто нещодавно зіткнувся з цією системою і починає її освоювати.
Журнал буде цікавий і просунутим користувачам категоріям «хто в курсі».

Операційна система на базі Linux функціональна, надійна, має приємний, не переобтяжений інтерфейс, багатий вибір програмного забезпечення і вже готова гідно оселитися на вашому комп'ютері. Але їй бракує усе одного — багато хто просто не знає про її існування.

Саме тому і створений цей журнал, який покликаний заповнити цей пропуск.
Ідея журналу — донести інформацію про чудову операційну систему Linux якомога більшій кількості людей, щоб внести свій внесок в зміну однополярності світу в області операційних систем.

І чим більше буде корисної інформації, тим більше буде можливостей зробити правильний вибір — і цей вибір виявиться на користь Linux.

Звантажити журнал UserAndLINUX — http://ualinux.com/index.php/journal

З повагою
колектив UALinux.
« Змінено: 2010-07-21 15:02:38 від Re. »

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
чому депозіт? може запропонувати інший варіант? наприклад без реклами зберігаються файли довго - можна моніторити по ftp

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
чому депозіт?
Щоб усілякі гуру не читали, лише вікнокористувачі, які нічого іншого й не бачили.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
я би перемістив цю новину у відстійник: у тексті нуль нової інформації. Де інфа про те, що в новому номері? Це ж linux.org.ua, а не «Комп’ютерное обозрение».
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
я би перемістив цю новину у відстійник
Ви ж модератор дошки, тому «би» не личить. Хоча новин не так і багато, нехай буде, не найгірше. Я вже мовчу, що журнал російськомовний.
« Змінено: 2010-07-21 22:37:35 від Re. »

Сергій

• Гість
Не мовчите :) І правильно робите, між іншим!
Електронне видання про Лінукс російсьою мовою?!
Ви дійсно думаєте що це комусь потрібно?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
я би перемістив цю новину у відстійник
Ви ж модератор дошки, тому «би» не личить. Хоча новин не так і багато, нехай буде, не найгірше. Я вже мовчу, що журнал російськомовний.
ну просто вже був цей журнал в новинах, ми тепер знаємо, шо він є. коротше, лишаю, але наступного разу від авторів вимагатиметься писати, шо є в номері.

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Важкий вибір непровінційного рівня, бути останнім московським журналом, чи стати українським журналом №1. :)

Відсутній ocean

• Новачок
  • *
  • дописів: 34
  • I Love YaBB 2!
Важкий вибір непровінційного рівня, бути останнім московським журналом, чи стати українським журналом №1. :)

все у ваших руках.
жду добровольців, які будуть перекладати весь журнал на українську мову.
постояти і покричати, що журнал не українською - може будь-хто.
а якщо ви б приклали всі свої зусилля та переклали його - користі було б більше, ніж просто струшувати повітря.

якщо бажаєте, можете надсилати мені матеріал українською - зробимо UserAndLINUX (Україна)

M.: * за п. 1.
« Змінено: 2010-07-27 06:39:10 від Re. »