Помилок десь такий же відсоток, що і у блогах гламур-дівиць.
Р**** від OSS (суміш френцузького з ніжегородським). Помилок десь такий же відсоток, що і у блогах гламур-дівиць.Зробіть для наступного номеру статтю з назвою «Класифікації інструментів перевірки правопису», яка роз’яснить і розставить всі крапки над розумінням елементарної грамотності у «гарячих точках» Амурської області.
Мовні помилки — це, на жаль, не рідкість у нашому інформаційному просторі. І не тільки мовні.Грамотність дійсно треба популяризувати, але починати потрібно із себе (DLOU, Вікіпедія, ...). А красномовна критика... теж часом корисно. Але... хай роблять свій журнал, думаю, це (значно) краще, ніж нічого.
Р**** від OSS...
Цитата: yurchor від 2011-01-06 00:01:50Р**** від OSS...Досить тривалий час ЛОУ був для мене пізнавальним ресурсом, потім став пізнавально-розважальним, тепер він розважально-пізнавальний. В математиці від перестановки доданків (додатків ) сума не змінюється, але це аж ніяк не стосується мого вишуканого таланьу написання. Цікаво що то за р**** таке. Мабуть ш0зь смішне, чи страшне :-/ .
В математиці від перестановки доданків (додатків ) сума не змінюється,...
тому із помилок залишилася лише абревіатура СПО.
Цитата: Yury_Bulka від 2011-01-07 00:38:27Мовні помилки — це, на жаль, не рідкість у нашому інформаційному просторі. І не тільки мовні.Грамотність дійсно треба популяризувати, але починати потрібно із себе (DLOU, Вікіпедія, ...). А красномовна критика... теж часом корисно. Але... хай роблять свій журнал, думаю, це (значно) краще, ніж нічого.Вибачте, я терпів півтора роки: ніякого прогресу. Все там, де й було (гугло-переклад+ російськомовний журнал). Доки ми починаємо з себе (ви вже почали з себе?), хтось методично доливає дьогтю у бочки з медом (іноді дьогтю виявляється більше ніж було того меду). Миритися з цим неможливо і не слід. Ні тут, ні у Вікіпедії, ні будь-де.
Помилки характерні для російськомовної людини, яка користується ґуґлом для перекладу.
щоб цей підхід базувався радше на підтримці грамотності, ніж на боротьбі із неграмотністю