Чув як деякі люди лають таскбар, як пережиток, але не уявляючогось зручнішого.
Цитата: vitervitre від 2011-03-05 13:44:48Чув як деякі люди лають таскбар, як пережиток, але не уявляючогось зручнішого.Його з лаунчером сполучають.
Windows 7, ага.
Цитата: piktor від 2011-03-05 15:43:15Одні піктограмки перед очима, нічого зайвого та й тексту не треба читати.Погано не це, а те, що не дають вибору. Навіть в сімці, ви можете повернути "звичний" вигляд.Як на мене, то список вікон не так вже й багато займає місця, якщо його розподілити по стільницях. Якщо ще дозволити групування... На мою думку, нічого страшного не станеться, якщо "спотворять" Гнома. Скільки обурень було з виходом КДЕ4 і нічого звикли...
Одні піктограмки перед очима, нічого зайвого та й тексту не треба читати.
Погано не це, а те, що не дають вибору. Навіть в сімці, ви можете повернути "звичний" вигляд.
Зрештою, це непогана ергономічність. Одні піктограмки перед очима, нічого зайвого та й тексту не треба читати.
Цитата: Re. від 2011-03-05 14:33:31Цитата: vitervitre від 2011-03-05 13:44:48Чув як деякі люди лають таскбар, як пережиток, але не уявляючогось зручнішого.Його з лаунчером сполучають.Windows 7, ага.
Я не розумію, чому в Unity i GNOME 3 роблять свої власні велосипеди
це не Windows 7, це МакОС, а в лінуксі існує давно у вигляді Avant Window Navigator та Cairo Dock.
Цитата: noddeat від 2011-03-05 21:56:20Я не розумію, чому в Unity i GNOME 3 роблять свої власні велосипедиВ AWN велосипед знизу, а в юніті і гноме велосипеди збоку.До речі це дуже зручно, але нажаль не завжди гарно виглядає і панелі для цього погано підготовлені. От вони це вирішили виправити.