Автор Гілка: Перемога штучного інтелекту в Jeopardy  (Прочитано 10221 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Перемога штучного інтелекту в Jeopardy
« Відповідей #15 : 2011-02-24 00:12:12 »
За таке IBM забере вас з руками і ногами, тільки так, матимете забезпечену пенсію.
В мене з’явилася підозра, чому комп’ютеру Watson не дають виходу в інтернет. Бо коли він таки вибирається у світ, то заходить на ЛОУ і підписується root_x, idontremember, povierennuy та іншими псевдами.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

r00t x

• Гість
« Відповідей #16 : 2011-02-24 01:46:58 »
В мене з’явилася підозра, чому комп’ютеру Watson не дають виходу в інтернет. Бо коли він таки вибирається у світ, то заходить на ЛОУ і підписується root_x, idontremember, povierennuy та іншими псевдами.
А-а-а-а, [smiley=dankk2.gif] ,  8-) . Отримав позитив від прочитаного.

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #17 : 2011-02-24 02:53:30 »
Та ви ш0? Щоб тоді людьскі Моски взагалі покрилися жиром? На сьогодні достатньо того, що школярі навчились шукати та завантажувати і роздруковувати реферати. І потім по 20 штук однакових здають для перевірки учителям.

Невистачало щоб з цими супермаркетами наші діти ожиріли і не змогли розставити пастку на мамонта або розпалити багаття за допомогою кремнієвої сокири.

Школяри якраз розумні. Відстає в такому разі система освіти, яка вимагає демонструвати хист і спритність користування дубиною замість уміння користуватися надбаннями сучасности.
« Змінено: 2011-02-24 03:09:33 від vitre »

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #18 : 2011-02-24 02:56:06 »
Свідомістю і не пахне.
Це залежить від погляду, що вважати свідомістю.
Дія нейрона теж не є свідомістю, він нічого не усвідомлює, виконує свій алгоритм. Але всі вони разом створюють систему яка утворює свідомість.
Цитата
Я вважаю що корисна штука вийшла б. І кожен зміг би стати Президентом. (і Юля, і Вітя, і Пєтя...). Існують  же якісь прогнозні програми типу "а што, єслі". Так чому б їх не застосувати з користтю? Га?
Бо це недоцільно.
Не треба було бути вундекомпом, щоб спрогнозувати із тьох варіянтів "а що буде якщо...".
Всі все знали і казали, але як видно без толку.
Потрібна инша програма, яка б могла донести елементарну логіку до мозку противсіхів. :) А ця задача не під силу навіть програмістам із IBM. Бачите, вони вирішили, що простіше створити штучний інтелект з нуля і заселити ним Україну. ;)
« Змінено: 2011-02-24 03:10:20 від vitre »

r00t x

• Гість
« Відповідей #19 : 2011-02-24 14:58:20 »
Не треба було бути вундекомпом, щоб спрогнозувати із тьох варіянтів "а що буде якщо...". Всі все знали і казали, але як видно без толку.
НІ, НІ МОВА НЕ КОНКРЕТНО ПРИ ВИБОРИ. Я мав на увазі, що потрібно створити програму яка якомога найкраще імітувала українське суспільство (державу) і за допомогою тієї програми можна буде прогнозувати подальший розвиток України (або інших держав). Є ж програми фінансових прогнозів - деякі працюють вірно деякі теж вірно вгадують, але дуже рідко.
---
Створити таку програму буде не легко.

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #20 : 2011-02-25 01:17:34 »
Я мав на увазі, що потрібно створити програму яка якомога найкраще імітувала українське суспільство (державу) і за допомогою тієї програми можна буде прогнозувати подальший розвиток України
http://www.ask8ball.net/

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
« Відповідей #21 : 2011-04-03 00:01:47 »
знаєм ми цей штучний інтелект. В тих стехажах сидять індуси, які відповідали на питання.