Подумаєш, мій тамагочі теж иноді відповідав правильно на мої запитання.
Такий монстр імовірно може проковтнути і Бібліотеку Конгресу .
Off-topic:Цитата: tech від 2011-02-22 01:23:15Такий монстр імовірно може проковтнути і Бібліотеку Конгресу .Так-так і нас з вами той монстр проковтне. Згодом.
усе це займає десять стелажів
Електронний Онотолє. Хтозна, може в нетрях того DeepQA зароджується свідомість. Інженери не дають їй доступу до інтернету, щоб не вдерлася до Пентагону.[size=9]... пішов копати бомбосховище за городами.[/size]
Постає питання чого чекати - SkyNet чи Golem XIV
Е, я щось пропустив в цьому житті - пацики з ІВМ зробили оригінальний інтерфейс до своєї бази даних в котрій написано,...
Хм. Ваша правда. Будемо чекати, коли ця штукенція зможе запуститись на серійному ПК, або (що більш імовірно), дасть можливість користуватись своїми можливостями через мережу.
З.І. Аналіз людської мови і прийняття рішень - то звісно трохи далеко і взагалі не факт що в одному напрямі, але все рівно новина цікава
Аналіз та прийняття рішень - це і мені цікаво. А ще цікавіше - чому розробники до сих пір не зробили модельку українського суспільства, народу, влади, та інш. Для прогнозу розвитку країни. Так як в деяких іграх, тільки з врахуванням нашого менталітету. Я вважаю що корисна штука вийшла б. І кожен зміг би стати Президентом. (і Юля, і Вітя, і Пєтя...). Існують же якісь прогнозні програми типу "а што, єслі". Так чому б їх не застосувати з користтю? Га?