Цитата: Yury_Bulka від 2011-03-22 22:37:21А як бути з «Правка»?Перекладами опікується Тимофій. Він уже відписувався в обговоренні щодо цього. Він обіцяв подумати, тому можете йому нагадати на mozilla-forum.org.ua, заодно поспілкуватись з їхньою командою.
А як бути з «Правка»?
деякі операції відтворення тепер прискорено апаратурою з використанням Direct3D 9 на Windows XP, Direct3D 10 на Windows Vista та 7 і OpenGL на Mac OS X;для користувачів Windows 7 апаратне прискорення Direct2D тепер увімкнено типово;
А якесь прискорення для Linux коли зроблять?
кнопка «Зупинити» і «Оновити» тепер поєднано в одну на Windows, Mac OS X та Linux;
До речі, чому FF4 під Linux має класичний вигляд, а під офтопік — як у Опери?
сумісність перекладу з gnome, а там вже «Зміни»
І що чути від інших кросплатформенних проектів? Опера, ОО ? Вже змінено у KDE, Opera, Inkscape та декількох інших проектах.
Цитатасумісність перекладу з gnome, а там вже «Зміни»Сюрприз! Але, крім сумісності з gnome, доводиться думати про сумісність з Windows, на якому сидять більшість наших користувачів, і, тому, якщо не знайдеться способу зробити два різних меню, я більш схильний до того щоб лишити Правку. Але дуже хочу щоб спершу ще хтось з наших висловився.
Аць. Два.
А ви самі пробували? Бо в мене щось не функціонує. те, що два. Бо Аць не сподобалося із малюнка.
Цитатасумісність перекладу з gnome, а там вже «Зміни»Сюрприз! Але, крім сумісності з gnome, доводиться думати про сумісність з Windows, на якому сидять більшість наших користувачів, і, тому, якщо не знайдеться способу зробити два різних меню, я більш схильний до того щоб лишити Правку.
Можна і під Лінукс зробити так, клацнувши правою клавішею по панелі, і знявши прапорець «Панель меню». Буде кнопка.
мінус один додаток.