він уже перестав падати? я колись пробував, але було дуже глючне воно, і зупинився на PiTiVi. Хоча в Kdenlive більше можливостей.
Ооо, модери тут чистять навіть банальні фразочки. НЕ дивно, що тут життя вирує.
Цитата: noddeat від 2011-04-28 17:56:55Kdenlive традиційно падучий у одному дуже популярному дистрибутиві (Ubuntu). Причиною цього є те, що розробники дистрибутива ігнорують рекомендації розробників Kdenlive щодо основного модуля обробки (MLT). На MLT засновано одне з дітищ, якими пишається Ubuntu — OpenShot, тому версії MLT у сховищах підганяють під OpenShot, а не Kdenlive. Якщо потрібні докази, я наведу відповіді Дена Деннеді (одного з авторів Kdenlive і супровідника MLT та Frei0r) на подібні закиди.Тут "людська" версія mlt для Ubuntu?P.S. А чого плеєр в kdenlive ледве грає? Який вивід поставити? Чи то проблема глючного kde в Ubuntu? Блоб нвідіа.
Kdenlive традиційно падучий у одному дуже популярному дистрибутиві (Ubuntu). Причиною цього є те, що розробники дистрибутива ігнорують рекомендації розробників Kdenlive щодо основного модуля обробки (MLT). На MLT засновано одне з дітищ, якими пишається Ubuntu — OpenShot, тому версії MLT у сховищах підганяють під OpenShot, а не Kdenlive. Якщо потрібні докази, я наведу відповіді Дена Деннеді (одного з авторів Kdenlive і супровідника MLT та Frei0r) на подібні закиди.
Цитата: yurchor від 2011-04-28 18:51:25Цитата: noddeat від 2011-04-28 17:56:55Kdenlive традиційно падучий у одному дуже популярному дистрибутиві (Ubuntu). Причиною цього є те, що розробники дистрибутива ігнорують рекомендації розробників Kdenlive щодо основного модуля обробки (MLT). На MLT засновано одне з дітищ, якими пишається Ubuntu — OpenShot, тому версії MLT у сховищах підганяють під OpenShot, а не Kdenlive. Якщо потрібні докази, я наведу відповіді Дена Деннеді (одного з авторів Kdenlive і супровідника MLT та Frei0r) на подібні закиди.Тут "людська" версія mlt для Ubuntu?Там мінімально можлива версія. Краще скористатися 0.7.2 (якщо хтось уже зібрав).
Цитата: noddeat від 2011-04-28 17:56:55Kdenlive традиційно падучий у одному дуже популярному дистрибутиві (Ubuntu). Причиною цього є те, що розробники дистрибутива ігнорують рекомендації розробників Kdenlive щодо основного модуля обробки (MLT). На MLT засновано одне з дітищ, якими пишається Ubuntu — OpenShot, тому версії MLT у сховищах підганяють під OpenShot, а не Kdenlive. Якщо потрібні докази, я наведу відповіді Дена Деннеді (одного з авторів Kdenlive і супровідника MLT та Frei0r) на подібні закиди.Тут "людська" версія mlt для Ubuntu?
Цитата: yurchor від 2011-04-28 18:51:25Kdenlive традиційно падучий у одному дуже популярному дистрибутиві (Ubuntu). Причиною цього є те, що розробники дистрибутива ігнорують рекомендації розробників Kdenlive щодо основного модуля обробки (MLT). На MLT засновано одне з дітищ, якими пишається Ubuntu — OpenShot, тому версії MLT у сховищах підганяють під OpenShot, а не Kdenlive. Якщо потрібні докази, я наведу відповіді Дена Деннеді (одного з авторів Kdenlive і супровідника MLT та Frei0r) на подібні закиди.тобто відповідь на моє питання: так, він досі глючний, і з міркувань ненависті до Убунту розробники не будуть нічого з цим робити?
Тобто відповідь на ваше питання: «Розробник один і той самий. Що з цим робити він не знає. Копайте убунтулюбів.» На другу частину моя відповідь: «У мене він ніколи не глючив. Поставити Убунту мені ліньки, оскільки сьогоднішня версія через кривий аплет сповіщень (автор — розробник OpenShot) не здатна засинати і прокидатися без засирання пам’яті сотнею процесів kded. На інших дистрибутивах не спостерігається.»