Так і не доходять руки спробувати цей чудодистрибутив…
Правильно. Не можна опускатися до рівня хомячків. Потрібно користуватися чоловічими дистрами.
Але тепер вони створили якийсь свій велосипед, так що я навіть не знаю, шо це буде...
До цього випуску це був дистрибутив як дистрибутив, зі останньою версією Ґнома в кожному випуску (його навмисно робили за місяць після випуску Ґнома) та дебіанівським пакетним менеджером. Більше нічого «чудодійного» там не було. Але тепер вони створили якийсь свій велосипед, так що я навіть не знаю, шо це буде...
Я хоч і не люблю ейджизм, але такі пости надихають на бажання встановити віковий ценз на ЛОУ.
Ага, і будуть тут одні лише модератори постити) Хоча і зараз так по-суті і є.
Цитата: noddeat від 2011-04-29 00:17:20До цього випуску це був дистрибутив як дистрибутив, зі останньою версією Ґнома в кожному випуску (його навмисно робили за місяць після випуску Ґнома) та дебіанівським пакетним менеджером. Більше нічого «чудодійного» там не було. Але тепер вони створили якийсь свій велосипед, так що я навіть не знаю, шо це буде...Я про такі казуси й подібні. Якщо дистрибутив має кашу з пакунками і їхніми залежностями, то мені це аж ніяк не до вподоби. Коли у Fedora таке виправдано, то в Ubuntu — це в ніякі ворота.
Думаєте після закінчення школи моя думка зміниться і я писатиму по-іншому?
хто підкаже як установити гном 3 на убунту і при цьому шоб і класичний і юніті і гном 3 десктопи працювали?
Я вас не буду переконувати У мене негативний досвід про кашу з пакункам в OpenSuse, гіршого дистрибутиву не зустрічав. А от Федора — комфортний і безглючний дистр, хоч і вимагає певного пиляння на початку.
Щодо Unity. Минулого четверга я собі поставив це диво і вирішив, якщо вдасться за тиждень його підлаштувати під свої потреби, то залишусь у ньому, інакше продовжуватиму користуватися класичною оболонкою GNOME. У результаті я зараз досі з Unity. Але тим, кому бракує часу розбиратися з новим інтерфейсом, все ж рекомендую працювати у класичному середовищі GNOME.Корисні поради