Ну, вони хочяб firefox оновили...
Ви вважаєте перейменування пакунків з 2011.1 в 2011.2 за випуск?
Всім, хто хоче приєднатися:1. Підпишіться на цей список листування.2. Виконайте ці настанови.3. Представтеся у списку і впишіть себе на цю сторінку.
Цитата: yurchor від 2011-06-01 20:22:06Всім, хто хоче приєднатися:1. Підпишіться на цей список листування.2. Виконайте ці настанови.3. Представтеся у списку і впишіть себе на цю сторінку.до речі у Opera неможливо зареєструватись на https://identity.mageia.org/, коли вводиш код Captcha весь час видає помилку Incorrect validation text, please try again, у Firefox зареєструвало з першого разу. І ще в Opera на цьому ж сайті неможливо змінити пароль перейшовши по посиланню яке приходить вам на пошту, Please come back later
Цитата: Localizator від 2011-06-16 22:08:54Цитата: yurchor від 2011-06-01 20:22:06Всім, хто хоче приєднатися:1. Підпишіться на цей список листування.2. Виконайте ці настанови.3. Представтеся у списку і впишіть себе на цю сторінку.до речі у Opera неможливо зареєструватись на https://identity.mageia.org/, коли вводиш код Captcha весь час видає помилку Incorrect validation text, please try again, у Firefox зареєструвало з першого разу. І ще в Opera на цьому ж сайті неможливо змінити пароль перейшовши по посиланню яке приходить вам на пошту, Please come back laterАга. А ще у Opera не працює вивантаження файлів на Transifex 1.0 Mageia.Висновок: RAD у Python досягнув того, чого мав досягти — повної деградації програмістів на Pyhton. Очікуємо на появу нової мови, якою буде писати кривокод ще у десять разів швидше.
Не знаю, кому тепер потрібна Mandriva (aka ROSA Desktop). Випуск 2011 знову відкладено, бети просто жахливі (позначається вроджене почуття міри колишніх розробників ALT
Не оновлять по тій же причині, чому його не оновлюють в debian
Мо скажу якусь банальність.. але.. всеж дозвольте висловитисьЩодо новизни пакунків, раз цей дистр пішов від мандрвіви то хіба не мождна звідти щось нове у вигляді .rpm потягнути?Незнаю як кому, але найбільш для мене в дистрибутиві, який би він не був (до уваги дистри типу ЧВС Васі пупкіна не беруться) важливим є розділ вікі по ньому, де є конктерно описані команди. Щоб вразі чого недістаючого то моджна було б руками собі впиляти. А т оякий толк якщо дистр буде похідним від іншого, команди зроблять по новому, а опису немає. Чи немає опису "особливостей" у консолі чи ще чогось що там накрутили.
mkdir buildcmake -DCMAKE_BUILD_TYPE=Release -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=/usr ..make && su -c "make install"
./configure --prefix=/usr --mandir=/usr/share/man --sysconfdir=/etc --libexecdir=/usr/lib --datadir=/usr/sharemake && su -c "make install"
Навіщо в /usr?
Краще вже в /usr/local (чи то в /opt), бо не розрізнити, що звідкіля. Хоча й у такому вигляді то хибна рада -- невелике поновлення зазвичай тривіально можна зібрати з попереднього src.rpm та нового тарболу, а клопоту при поновленні/знесенні набагато менше.Див. також http://www.linux.kiev.ua/ru/docs/articles/ideal-sysadm-rpm/ [ru]
Я не супровідник пакунків. Мені це не подобається...
За шість років подібних встановлень я ще нічого не зіпсував.
але для моєї звичної мети — перевірити переклад, — це страшенна непотрібна витрата часу.
Думаю, для досягнення багатьох інших цілей такий спосіб теж не є ефективним.
P.S. Супер, сьогодні запропонувало оновити firefox до 3.6.18 в той час, як вже п’ята версія вийшла... :-?