Михайле, готуйте смолоскипи — розлючені поїдемо до Лісівки.
Off-topic:Якщо вже почалися зміни, може щось зробити з Новими повідомленнями та Новинами? :-/На перші було б добре мати десь лінк, бо я лише зараз оцінив, яка це зручна штука. Правда, наскільки я пам’ятаю, там неповний набір стилів, і, можливо, недороблений код опитувань.
ЦитатаСьогодні о 12:10:02Re: Переведенн�...від Володимир ЛісівкаНу іодне-дуже-дуже-дуже-дуже-дуже-довге-аж-не-віриться-яке-довге-словоone-long-long-long-long-long-long-long-unbelievably-long-long-long-long-long-long-long-long-long-long-wordале це неістотно.
Сьогодні о 12:10:02Re: Переведенн�...від Володимир Лісівка
Мій переклад може потребувати виправлень, бо деякий час назад виклика́в критику, власне, чого й не став основним перекладом тоді.
О, форум вже знов ожив:) Вітаю!Але я таки вставлю свої бісівські 2 cents... Чому англійске Hi (як hello) конче транскрибувати як «Хай»? Ми ж з Вами — інтелігенти... Навіть тут здоровий глузд переміг. (Знаю, я прикрий, наперед прошу пробачення).
Як би там не було, дякую за Вашу працю, ми всі її дуже цінуємо.
Я замінив на "Вітаємо вас".
Yury_Bulkaлінукс-муз��́ка
лінукс-муз� <br />�́ка<br /><br />
При зміні чи цитуванні повідомлення обрізає тему. Приклад тут. Так само, бачу, було й у цій гілці, але тепер наче все гаразд. Пробував вручну дописати тему, не допомагає.
Я зараз вивчаю тексти ЩОДО 3.0, де вже зробили підтримку унікоду, щоб взнати де потрібно розставити binmode ":pop"; і binmode ":encoding(utf8)"; щоб усе працювало як слід.
Цитата: Володимир Лісівка від 2011-06-17 18:46:55Я зараз вивчаю тексти ЩОДО 3.0, де вже зробили підтримку унікоду, щоб взнати де потрібно розставити binmode ":pop"; і binmode ":encoding(utf8)"; щоб усе працювало як слід.Мені як недосвідченому ентузіясту цих всіх справ цікаво: чому не легше оновитись?
Цитата: Yury_Bulka від 2011-06-17 18:54:45Цитата: Володимир Лісівка від 2011-06-17 18:46:55Я зараз вивчаю тексти ЩОДО 3.0, де вже зробили підтримку унікоду, щоб взнати де потрібно розставити binmode ":pop"; і binmode ":encoding(utf8)"; щоб усе працювало як слід.Мені як недосвідченому ентузіясту цих всіх справ цікаво: чому не легше оновитись?ЩОДО 3.0 ще розробляється.
А... Але ж їхній форум вже на 3.0 Beta? Стоп, не буду більше набридати.
Це через те, що текст в унікоді довший за однобайтний. Коли я переведу ЩОДО на унікод, то ця проблема зникне.