Автор Гілка: Форум переведено з KOI8-U на UTF-8  (Прочитано 11726 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3822
  • Програміст
Re: Форум переведено з KOI8-U на UTF
« Відповідей #30 : 2011-06-19 19:50:20 »
Це через те, що текст в унікоді довший за однобайтний. Коли я переведу ЩОДО на унікод, то ця проблема зникне.
Дякую за відповідь. Гаразд, чекатиму.

Перепрошую, якщо це наївне запитання... але чому варіант тимчасово збільшити константу, яка обмежує довжину теми, не працює? Я спробував ґуґлити, але без успіху.

Подвоїв константи. :-)
[Fedora Linux]

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #31 : 2011-06-19 21:28:51 »
Створив проект на Ґуґлі ( https://code.google.com/p/linux-org-ua/ ) і залив туди код сайту. Буду мучитися з ним на своїй машині, щоб зменшити ризик завалити форум.

Ассембла щось скурвилася — не дає вже зв’язку subversion+trac на халяву, а Ґуґл навпаки — подобрішав, став дозволяти інші відкриті ліцензії. :-)
« Змінено: 2011-06-19 21:30:26 від lvm »
[Fedora Linux]

Відсутній Олександр Барановський

• Графоман
  • дописів: 366
« Відповідей #32 : 2011-06-19 23:37:47 »
Не працює :-( Пробував, де й раніше. Якщо цитувати чи змінювати повідомлення, то тему показує повністю у вікні редактора, але обрізає, коли натиснути Надіслати чи Попередній перегляд. Раніше (якщо я правильно запам'ятав), тему обрізало відразу у вікні редактора.
У своїх заявках дехто з науковців описував, якими корисними будуть їхні заплановані дослідження для національних інтересів, тоді як насправді ними рухала щира наукова допитливість і бажання написати пару статей.
Станіслав М. Улям, «Пригоди математика»

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #33 : 2011-06-19 23:48:31 »
Не працює :-( Пробував, де й раніше. Якщо цитувати чи змінювати повідомлення, то тему показує повністю у вікні редактора, але обрізає, коли натиснути Надіслати чи Попередній перегляд. Раніше (якщо я правильно запам'ятав), тему обрізало відразу у вікні редактора.

Я щось нахімічів в коді тому відновив все з резервної копії. Поправив знову і закомітив в сабверсію: https://code.google.com/p/linux-org-ua/source/detail?r=7
[Fedora Linux]

Відсутній unknown

• Графоман
  • дописів: 256
  • Tux файний хлопака
Re: Форум переведено з KOI8-U на UTF-8
« Відповідей #34 : 2011-06-20 08:57:41 »
так має бути? чи то тільки в мене? (див. малюнок)
cat /dev/ass > /dev/head

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #35 : 2011-06-20 10:33:28 »
так має бути? чи то тільки в мене? (див. малюнок)

Так, поки що. Як виявилося, робота з унікодом в perl 5.8 (версія, яка стоїть на сайті) значно складніша ніж в 5.12. :-(
[Fedora Linux]

Відсутній Олександр Барановський

• Графоман
  • дописів: 366
« Відповідей #36 : 2011-06-20 11:41:49 »
Поправив знову...
Працює. Дуже дякую!
« Змінено: 2011-06-20 11:43:58 від ombaranovskyi »
У своїх заявках дехто з науковців описував, якими корисними будуть їхні заплановані дослідження для національних інтересів, тоді як насправді ними рухала щира наукова допитливість і бажання написати пару статей.
Станіслав М. Улям, «Пригоди математика»

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #37 : 2011-06-26 09:14:01 »
Це я так розумію переклад змінили? А можна одну річ назад повернути, бо постійно плутаюсь. Пункт: Сповіщати про зміни. Чи можна речення: Більше не сповіщати про нові дописи у цій гілці? Замінити на: Припинити сповіщати про нові дописи у цій гілці? Для того, щоб відповідь була більш змістовна...
Linux. The future is open.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
Re: Переведення форуму з KOI8-U на
« Відповідей #38 : 2011-07-03 00:38:32 »
Ну на Нові повідомлення я зробив посилання зі сторінки Новин («Нове на форумі»).
Хм. Може не так радикально, бо це сторінка лише для зареєстрованих користувачів. Новий користувач, що прийшов на головну сторінку: по-перше не матиме прямого посилання на головну сторінку форуму; по-друге, перейшовши за посиланням і отримавши по пиці повідомленням "маєш зареєструватися" і повернувшися назад на головну не знайде, де це зробити. Якби головна була частиною форума, тоді ще нічого, а так...