Дуже важка річ (Java). Тому треба запасатися пам'яттю для її використання.Колись тестував Дебет Плюс і запустив разом з ним iReport для редагування форми звіту. І все - підключився до роботи своп.
підходить як для підприємців, так і для малих підприємств;
Цитата: Soft від 2010-12-30 16:37:52підходить як для підприємців, так і для малих підприємств;А яка різниця?
Проблема не в Яві а в програмістах. В мене кілька телефонів з явою (Андроїдом).
Цитата: Re. від 2010-12-31 00:50:03Цитата: Soft від 2010-12-30 16:37:52підходить як для підприємців, так і для малих підприємств;А яка різниця?Почитайте новий ПК - чим ФОП від МП відрізняється.
Тепер встановити та оновити програму Дебет Плюс на Linux (Ubuntu, Kubuntu, Debian) набагато простіше.Звантажте пакунок для Debian на сторінці звантаження і запустіть його. Програма автоматично розпакується в каталог lib, після чого ви зможете її запустити з меню запуску програм. Таким же чином відбувається і оновлення.
Цитата: Володимир Лісівка від 2010-12-30 23:57:22Проблема не в Яві а в програмістах. В мене кілька телефонів з явою (Андроїдом).Не плутайте JavaME з JavaEE. Ви б ще Win7 по вимогам з DOS порівняли.
Панове, Soft.Тутка во таке питаннячко... Ви взагалі українська контора, чи якесь неповноцінно-провінційне чорті-шо з вилазкою на Москву? Чого це нічого немає українською мовою?
Цитата: BM від 2011-01-12 18:06:45Панове, Soft.Тутка во таке питаннячко... Ви взагалі українська контора, чи якесь неповноцінно-провінційне чорті-шо з вилазкою на Москву? Чого це нічого немає українською мовою? А Soft справді працює в розробці Дебета?
Uhm... Добре питання. :-) Але раз Soft новини добавив та ще й пробує розказувати що й як — мо'? У всякому разі потрапив під руку. Якщо ні — я ся вибачаю за наїзд. Але всеодно, якшо Soft не їх представник, то певно треба тим рєбятам написати відкритого листа десь тут на сайті чи шось такого.Я особисто абсолютно не вірю в те, що добавити ще одну локаль в ResourceBundle займе аж всі гроші та час, і начеб-то тому контора не робить підтримку української. В Java i18n та l10n робиться як по маслу й елементарно.