Форум уже закінчився... А враження будуть? Як пройшла конференція? Наскільки успішними були заходи? Відвідувачі цікавилися стендом Вікіпедії?..
На цій сторінці є переклік доповідей та лінки на матеріяли й знимки з конференції.
Знаю тільки, що звідти примудрились вкрасти книжку, яку подарували нашій Вікімедії полські колеги.
Плануєте робити щось таке у наступному році, під час Форуму або незалежно?
Я не належу до «Вікімедіа Україна» і не займався організацією цього заходу, тому не знаю про подальші плани щодо Форуму.
Але основне у Вікіпедії — це, мабуть, просто писання й редагування статей — воно й приносить основне задоволення:)
Ні, я не запитував Вас особисто. Але, так, звертався до Вас як до одного з організаторів. Думав, якщо Ви оголошення розмістили, то Ви й організатор. Вибачте, якщо помилився.
Мені ідея Вікіпедії дуже подобається. Але статей я не пишу. Чи то часу мені не вистачає, щоб сісти, розібратися, що там і як. Чи то сміливості не вистачає... А тут я переглянув матеріали однієї доповіді. Здається, дуже корисно. Тільки у форматі доповіді на конференції воно не зовсім зручно, можливо. У форматі тренінгу, чи майстер-класу, чи щось таке. Покрокова інструкція: зробити те, потім зробити так. А тепер візьмімо ось таку тему і напишімо статтю. Мені здається, це було б корисно для вікіпедистів-початківців.