Пробував, навіть до testing. До с...ки карі очі. Зрештою відмовився від Kmail, поставив thunderbird, Kopete замінив на Jitsi. Ото гарна штука, хоч і бета! Відео і голос працюють с google talk та з іншими нормальними серверами Jabber. Рекомендую!Від Fedora всеодно не відмовлюсь, бо для розробника краще немає... Але за такі "фокуси", як то зіпсована пошта, треба просто бити авторам по мармизі в якості подяки від спільноти... На якого хріна такий софт треба?!! Воно, зрозуміло, вільне і ніяких зобов’язань, але ж має бути совість!
Не треба розводити флейм. Є золоте правило: Dont't break things you don't understand! Ask!Але багато хто з молоді цього на жаль не розуміє.До речі, з 9-ки не лаявся. Тільки хвалив.
Ви працювали зі мною в якомусь розробницькому проекті? То ж не треба оцінювати мої навички та кваліфікацю розробника. Це зробить роботодавець в У.О. Те, що я навчив декілка десятків розробників і сисадмінів найвищого рівня, звісно, пусте. Бо я припинив викладацьку діялність і працюю розробником. Звідки ця ідіотська тотальна "поілкоректність" до розробників вільного ПЗ? Або про них добре, або ніяк... Вибачайте, нічого не нагадує? Критика, при чому, по ділу, сприймається зовісім неадекватно. А деяким хлопцям треба б було замислитись, яке "якісне ... " вони пропихують у релізи.