Ну в федорі я часто зустрічав "ГАРАЗД", не бачу в цьому нічого поганого. Хоча тут якість перекладу дуже критична.
Цитата: Djalin від 2012-05-30 22:32:55власне я використовував не так багато дистрів, але.. з убунтою у мене була одна проблема, і виявлялась вона аж ніяк не у поганій підтримці заліза чи редагуванні конфігів, а у Ідіотській потузі перекласти консоль. ВСЮ повністю включаючи слова "ОК" "yes" :-/Ну в федорі я часто зустрічав "ГАРАЗД", не бачу в цьому нічого поганого. Хоча тут якість перекладу дуже критична.
власне я використовував не так багато дистрів, але.. з убунтою у мене була одна проблема, і виявлялась вона аж ніяк не у поганій підтримці заліза чи редагуванні конфігів, а у Ідіотській потузі перекласти консоль. ВСЮ повністю включаючи слова "ОК" "yes" :-/
Припустимо консоль мені пише введіть гаразд щоб погодитись - Матка боска я маю спробувати й ок й єс - щоб виявити що саме малось на увазі. Це не є нормально - якщо тре ОК то хай і пишуть ОК - або локалізують й команди вже - інакше це вже маразм
А канонікал викинули з aptitude та gimp із коробки, вважаючи їх заскладними для їхнього типового користувача, та попутно займається розробкою різних нікому не потрібних приблуд для полегшення життя. Звичайно, їх також можна викинути, питання навіщо?
Якщо ви користуєтесь "операційною системою для телепнів", грубо кажучи, то я не розумію чому потрібно вважати її кращою за інші, підспівуючи маркетологам? Я б не вважав це перевагою для себе.
Ні, я користуюся «операційною системою не для піпіскоміряльників» До речі, *де* я писав, що вона краща за інші? Припиніть вигадувати Я почав заперечувати те, що всі користувачі убунти — тупі. І далі заперечую, незалежно від того, яку віндовз я собі захочу поставити.Просто ваша абстракція — дірява, та й усе.
Звичайно, навіщо розуміти, вам же треба зразу працювати. Із коробки=дефолтна установка. До речі, для чого вам ставити такі складні утиліти з точки зору канонікал? Їх же видалили, щоб спростити вам життя, чи не так?
Моя абстракція грунтується на статистиці ідіотських запитань і елементарному аналізу "дистрибутиву для людей".
Так, я працюю не розуміючи!
Тож, можливо, нема про що і сперечатися.
Операці́йна систе́ма — це базовий комплекс програмного забезпечення, що виконує управління апаратним забезпеченням комп'ютера або віртуальної машини; забезпечує керування обчислювальним процесом і організує взаємодію з користувачем.
/me не зовсім розуміє до чого тут статистика і таке інше - але ІМХО людина користується тим що зручно - не залежно від того конфіги це/консоль чи кнопка - що зручніше/швидше - те й використав
Цитата: Djalin від 2012-06-01 20:03:21/me не зовсім розуміє до чого тут статистика і таке інше - але ІМХО людина користується тим що зручно - не залежно від того конфіги це/консоль чи кнопка - що зручніше/швидше - те й використавВидно до серверів і корпоративних машин вас не підпускають ближче відстані гарматного пострілу. Хоча, ЦитатаТак, я працюю не розуміючи! - це девіз не тільки африканських мавп. Хай простять мене користувачі Mageia, в цій тему про убунту писати більше не буду.
Стабильная, безопасная операционная система для персональных компьютеров и серверов
Хоча, ЦитатаТак, я працюю не розуміючи! - це девіз не тільки африканських мавп
yurchor'е, а «скачування» в українському перекладі останнього повідомлення блогу — це такий задум, чи помилка?