Перевстановити драйвери при оновленні ядра - не проблема.Зате хоч є що ставити. Конкуренти і того не дають.
З вільними драйверами — сів і поїхав, а з тими пропрієтарними купа мороки.
В мене на роботі стояла якась старенька карточка NVidia кілька років (Riva TNT здається), доки виробник не перестав її підтримувати і я залишився на старому драйвері. Потім інтерфейс ядра змінився і мені довелося замінити цілком робочу картку на новішу.
Цілком підтримую Лінуса
Потім інтерфейс ядра змінився і мені довелося замінити цілком робочу картку на новішу.
ну, існують ще люди, які на лінуксі працюють, а не граються в перестановлення драйверів.
проте я вважаю ТАКИЙ вираз думок не зовсім коректним, тим більше з такою аудиторією...
Цитата: noddeat від 2012-06-20 23:04:25проте я вважаю ТАКИЙ вираз думок не зовсім коректним, тим більше з такою аудиторією...Підтримую. Тим паче, з усього видно, що то були не обдумані емоції, адже Лінус відразу ж знітився, почав пояснювати, соватись, забалакуватись...
Цитата: MFX від 2012-06-21 19:16:42Цитата: noddeat від 2012-06-20 23:04:25проте я вважаю ТАКИЙ вираз думок не зовсім коректним, тим більше з такою аудиторією...Підтримую. Тим паче, з усього видно, що то були не обдумані емоції, адже Лінус відразу ж знітився, почав пояснювати, соватись, забалакуватись...Він просто пояснив причину цього жесту, про те, що він знітився і забалакувався - це ваші фантазії. Америка пішла йому на користь.
Цитата: Paul Carroty від 2012-06-21 20:29:04Цитата: MFX від 2012-06-21 19:16:42Цитата: noddeat від 2012-06-20 23:04:25проте я вважаю ТАКИЙ вираз думок не зовсім коректним, тим більше з такою аудиторією...Підтримую. Тим паче, з усього видно, що то були не обдумані емоції, адже Лінус відразу ж знітився, почав пояснювати, соватись, забалакуватись...Він просто пояснив причину цього жесту, про те, що він знітився і забалакувався - це ваші фантазії. Америка пішла йому на користь. :-?http://www.youtube.com/watch?v=MShbP3OpASA&feature=player_embedded#t=3012shttp://www.youtube.com/watch?v=MShbP3OpASA&feature=player_embedded#t=3040s