* В модулі керування клавіатурою додано можливість наочного перегляду розкладки клавіатури(писав студент, тож там ще тре ловити косяки, але в цілому працює)
Цитата: DalekiyObriy від 2013-02-06 19:33:39* В модулі керування клавіатурою додано можливість наочного перегляду розкладки клавіатури(писав студент, тож там ще тре ловити косяки, але в цілому працює)Змінив. Дякую.Flame:Було б добре, аби ви повідомляли промо-команду та команду з документування про зміни. Я так і не зміг зрозуміти, як запустити перегляд розкладок у Mageia 3 beta 2. Отже, не зрозумів, чи слід щось міняти у довідці до модуля... Та і у офіційне повідомлення нічого не потрапило.
DONE systemsettings Keyboard layout preview Shivam Makkar
Цитата: yurchor від 2013-02-06 19:41:08Цитата: DalekiyObriy від 2013-02-06 19:33:39* В модулі керування клавіатурою додано можливість наочного перегляду розкладки клавіатури(писав студент, тож там ще тре ловити косяки, але в цілому працює)Змінив. Дякую.Flame:Було б добре, аби ви повідомляли промо-команду та команду з документування про зміни. Я так і не зміг зрозуміти, як запустити перегляд розкладок у Mageia 3 beta 2. Отже, не зрозумів, чи слід щось міняти у довідці до модуля... Та і у офіційне повідомлення нічого не потрапило. гмм, в git-зміні стоїть тег «GUI» (схоже, я забув поставити тег FEATURE), але також є опис цього на сторінці нових можливостей 4.10 (і яка, якщо я не помиляюся, мала бути центральним джерелом для генерування списку нових можливостей):ЦитатаDONE systemsettings Keyboard layout preview Shivam Makkarщодо запустити: при додаванні розкладки є кнопка Preview, так само має бути кнопка біля списку вже налаштованих розкладок в system settings
В 19-ій Федорі має бути.
Хто пробував, як там з оперативкою?
Flame:Питання задано некоректно. Типовою відповіддю на нього має бути «42».
Цитата: yurchor від 2013-02-10 12:11:27Flame:Питання задано некоректно. Типовою відповіддю на нього має бути «42».то ви твердите, буцім оте «що там з оперативкою» і є питанням житя, всесвіту і взагалі? о_О
Цитата: tivasyk від 2013-02-10 15:32:26Цитата: yurchor від 2013-02-10 12:11:27Flame:Питання задано некоректно. Типовою відповіддю на нього має бути «42».то ви твердите, буцім оте «що там з оперативкою» і є питанням житя, всесвіту і взагалі? о_ОНі, але «що там з оперативкою» є підмножиною «взагалі». Тому «42» є відповіддю і на це питання також.
Гаразд - пряме питання - скільки гігабайт потрібно для роботи? І не кажіть що 42