Чому він\вона окремо з різними ДЕ (маю на увазі інсталяційні диски)? Це мабуть тому що потім можна видалити\встановити те середовище що забажаєш? - якщо, наприклад, мені потрібно і Кеди і поіксовнийМиш...)
У 18-тій Федорі поламана робота перемикача розкладок, і так ніхто і не пофіксив не зважаючи на матюки в баґзілі. :-(
Цитата: Володимир Лісівка від 2013-07-01 23:28:33У 18-тій Федорі поламана робота перемикача розкладок, і так ніхто і не пофіксив не зважаючи на матюки в баґзілі. :-(це в гномі, я сподіваюсь?
Так, в Ґномі. Готуються напевно до Вейланду і ламають все підряд.
"Друзі" із ОрганічноДобривногоВкантакту - повідомляють, що з Федорами краще не мати справ. Я незн. Спробую встановити - подивлюсь на нутрощі.
[root@localhost liveuser]# yum install htopLoaded plugins: langpacks, refresh-packagekitResolving Dependencies--> Running transaction check---> Package htop.i686 0:1.0.2-2.fc19 will be installed--> Finished Dependency ResolutionDependencies Resolved================================================================================================ Package Arch Version Repository Size================================================================================================Installing: htop i686 1.0.2-2.fc19 fedora 77 kTransaction Summary================================================================================================Install 1 PackageTotal download size: 77 kInstalled size: 166 kIs this ok [y/d/N]: yDownloading packages:htop-1.0.2-2.fc19.i686.rpm | 77 kB 00:00:00 Running transaction checkRunning transaction testTransaction test succeededRunning transaction Installing : htop-1.0.2-2.fc19.i686 1/1 Verifying : htop-1.0.2-2.fc19.i686 1/1 Installed: htop.i686 0:1.0.2-2.fc19 Complete![root@localhost liveuser]# yum install apt4rpmLoaded plugins: langpacks, refresh-packagekitNo package apt4rpm available.Error: Nothing to do[root@localhost liveuser]#
в мене останній рік Fedora без особливих проблем працювала, дві речі які дещо роздратовували: гальмівний yum ...