Вікинг (Viking) — це редактор та переглядач даних у координатах ГПС (GPS, Глобальна Позиційна Система)
Він може завантажувати і показувати карти ОупенСтрітМеп (OpenStreepMap) і Террасервер (Terraserver), імпортувати та показувати дороги і відмітки поверх них, додавати координатні лінії, створювати нові дороги і відмітки, бачити свою позицію на карті та інше.
який використовує бібліотеку ҐТК2 (GTK2)
track — шлях.point — позначка.
Ну, це акурат не так важливо. Більше важливо, що програма є багатоплатформовою і доступна для всіх POSIX-сумісних ОС, а також Windows.
Як на мене - варто більш детально описати новину, щоб читач точно вирішив - потрібно йому це, чи ні, перед тим як топати за посиланням.Оте зображення, що зліва, воно, ніби, і не логотип і точно не скріншот - нічого не розбереш.
Цитата: noddeat від 2010-04-16 13:03:25P.S. Непогано було зробити, щоб малюнки зберігались десь локально на сервері, аби не псувався сам зміст через недоступність іншого сервера. Можна долучити його до повідомлення — але ліньки.
P.S. Непогано було зробити, щоб малюнки зберігались десь локально на сервері, аби не псувався сам зміст через недоступність іншого сервера.
My bad. Трек на дорогу змінив я. А point — пункт радше, ні?
Кому пропустили — виправив.І також посилання підправив відповідно до рекомендацій, щоб не було довгих посилань.
Цитата: Re. від 2010-04-16 20:15:26Кому пропустили — виправив.І також посилання підправив відповідно до рекомендацій, щоб не було довгих посилань.Дякую. Я чомусь більше люблю щоб посилання було відразу видно, але хай буде вже так.
Дякую. Я чомусь більше люблю щоб посилання було відразу видно, але хай буде вже так.