Що значить працює плавно?
Більшість нетбуків можна запустити під Android-x86 з рідною роздільною здатністю.
Використання OpenGL для апаратного прискорення графіки з використанням карток Радеон чи Інтел.
відключити його
Підтримка кількох дотиків, вай-фаю, звуку, блютузу, акселерометра і камери.
Використання Хрому для підтримки потокового відтворення.
Імітація карти пам’яті за рахунок внутрішньої пам'яті.
Зовнішній накопичувачі і картки пам’яті будуть автоматично встановлені в /mount/ USB на підключення.
Текстовий графічний інсталятор
ЦитатаВикористання OpenGL для апаратного прискорення графіки з використанням карток Радеон чи Інтел.та сама помилка, що й вище. корова дає молоко, а не «виробництво молока з використанням корови». отже, «підтримка апаратного прискорення OpenGL на картках Radeon та Intel».
Цитатавідключити йоговимкнути його
ЦитатаПідтримка кількох дотиків, вай-фаю, звуку, блютузу, акселерометра і камери.мені цікаво, чому ви multitouch локалізували, а wi-fi — ні? радше треба навпаки:— підтримка мультитача, бездротового інтернету, звуку, блютуса, акселерометра і камери.
ЦитатаВикористання Хрому для підтримки потокового відтворення.використання http-стека Хрома для підтримки потокового відео/аудіо.
Підсистеми підключають і відключають. Вмикають і вимикають те, що має вимикач.
Прискорює не OpenGL а апаратура.
Якщо вже спікати нормально, то тоді «мултитач». Бездротовий інтернет буває різний. Я в основному використовую EDGE та GPRS.
Може краще «бібліотек Хрому»?
Підсистеми підключають і відключають. Вмикають і вимикають те, що має вимикач.«Натисніть вимикач щоб вимкнути …».«Додайте ключик щоб відключити …».
Цитата: Володимир Лісівка від 2012-03-02 14:46:47Підсистеми підключають і відключають. Вмикають і вимикають те, що має вимикач.«Натисніть вимикач щоб вимкнути …».«Додайте ключик щоб відключити …».ось тут є досить докладно про це
Мене вже трафляють порівняння української з російською.
НМД, треба або обгрунтовувати такі речі або тільки власними, українськими, джерелами
типово це виглядає «класик X в джерелі Y вжив Z»
використання http-стека Хрома для підтримки потокового відео/аудіо.
Цитата: DalekiyObriy від 2012-03-05 17:07:24ось тут є досить докладно про цеМене вже трафляють порівняння української з російською. НМД, треба або обгрунтовувати такі речі або тільки власними, українськими, джерелами (типово це виглядає «класик X в джерелі Y вжив Z»), або вже робити огляд вживання слів для кількох мов з однієї групи, а не лише для двох, слабо пов’язаних.
ось тут є досить докладно про це
Цитата: Володимир Лісівка від 2012-03-06 10:56:42Цитата: DalekiyObriy від 2012-03-05 17:07:24ось тут є досить докладно про цеМене вже трафляють порівняння української з російською. НМД, треба або обгрунтовувати такі речі або тільки власними, українськими, джерелами (типово це виглядає «класик X в джерелі Y вжив Z»), або вже робити огляд вживання слів для кількох мов з однієї групи, а не лише для двох, слабо пов’язаних.нічого дивного, якщо врахувати, що ноги більшості помилок в українській мові ростуть саме з російської (як раз випадок включати/вмикати)
Я власне про це і кажу — я вжив слово „відключити“ у сенсі «відключити підсистему від ядра», що не те саме що «виключити підсистему з ядра» чи «вимкнути систему».
ЦитатаЯ власне про це і кажу — я вжив слово „відключити“ у сенсі «відключити підсистему від ядра», що не те саме що «виключити підсистему з ядра» чи «вимкнути систему».те слово, яке ви хотіли вжити, українською мовою звучить як «від’єднати».