$ idconv.py -e <кодування> -f <назва файлу>
$ idconv.py -e cp1251 -f *
$ idconv.py -e cp1251 -f *********************************************Processing 01-Химера.mp3 ...Artist: АрияAlbum: ХимераTitle: ХимераGenre: (17)RockTrack Number: (1, None)********************************************Processing 02-Небо Тебя Найдёт.mp3 ...Artist: АрияAlbum: ХимераTitle: Небо Тебя НайдётGenre: (17)RockTrack Number: (2, None)********************************************Processing 03-Я Не Сошёл с Ума.mp3 ...Artist: АрияAlbum: ХимераTitle: Я Не Сошёл с УмаGenre: (17)RockTrack Number: (3, None)********************************************Processing folder.jpg ...folder.jpg - bad mp3 file********************************************3 files updated1 bad files
можна поцікавитися чим ваш скрипт краще? краше кодує?
Вона, здається, не вміє рекурсивно обробляти директорії, так що довелося її трохи доповнити, але тепер моя колекція правильно читається без зайвих танців.
Цитата: Андрій від 2006-09-18 08:37:49 alias idconv.py="find -iname '*.mp3' -print0 | xargs -0 idconv.py -e cp1251 -f"ось мабуть і все доповнення гагага юнікс - саме за подібні речі він й є форева ніколи не робіть в своїх програмах й не вимагайте від когось лишнього!http://www.faqs.org/docs/artu/ch01s06.html- наразі моя сама улюблена книжечка
alias idconv.py="find -iname '*.mp3' -print0 | xargs -0 idconv.py -e cp1251 -f"ось мабуть і все доповнення