Автор Гілка: Thinstation Web-Interface  (Прочитано 3893 раз)

Відсутній DAS

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
Thinstation Web-Interface
« : 2008-02-15 12:07:00 »
webthinstation.at.ua
Це моя розробка Веб-iнтерфейсу для системи Thinstation.
Якщо хтось зацiкавиться- будь ласка, заходьте. Дякую за увагу.

M: Якийсь дивний глюк з посиланням. Зробив невеличкий workaround.
« Змінено: 2008-02-15 13:03:20 від Praporshic »

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
Re: Thinstation Web-Interface
« Відповідей #1 : 2008-02-16 16:20:31 »
DAS,
загнянув на сайт, так між іншим на логотипі "Thinstation Web Interfase"  -  інтерфейс пишеться через 'C'  
Мабуть хтось дуже спішив і на найбільші букви просто не звернув уваги ;)

А де цей Thinstation використовується?
Я так бачу є настроєна якась реальна діюча система, дуже цікаво дізнатися що воно(Thinstation) на приктиці з себе представляє, яка була поставлена задача і як вона реалізована, і враження від того як воно все разом працює. Якщо можна - то роздажіть і про перемоги і про граблі :)

Відсутній DAS

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
Re: Thinstation Web-Interface
« Відповідей #2 : 2008-02-18 17:15:16 »
Перепрошую за росiйську:
Цитата
ThinStation - мини-дистрибутив Linux, позволяющий превратить стандартные ПК в полноценные бездисковые тонкие клиенты, поддерживающие все основные протоколы подключения вроде Ica, терминальные службы Windows (RDP), X, telnet, ssh, и т.п. Его можно загружать по сети с помощью Etherboot/PXE или со стандартного носителя - дискеты/CD/жесткого диска/flash-диска и т.п. Конфигурирование централизовано для упрощения управления терминалом.

Офiцiйний сайт: http://thinstation.sourceforge.net/

У нас виникла необхiднiсть у цьому iнтерфейсi, коли треба було настроювати термiнали людьми, яки не мають потрiбних знань та повноважень на серверi Linux.

А про перемоги та граблi - це дуже довго та багато, встановлювали та доповняли базову систему кiлька чоловiк, я бiльш як допомогаючий, та написав цей скрипт.
« Змінено: 2008-02-19 12:42:45 від DAS »