В мене така ж ситуація, тільки з двома відмінностями:1. У мене там ext4;2. І воно не воліє монтуватись як ext4(з auto теж).До того ж, з розділом нічого не робив. І це не мій комп'ютер. Буду згодом ще ґуґлити.
Таки відновив. Наче були втрати, але про це повідомить мене вже сам власник.
Fdisk?
чи щось інше.
розділ відновлено, то можете спробувати відновити на ньому файли, які втрачено. Головне знати, на якій ділянці розділу були ті файли, злизати той шматочок за допомогою dd і згодувати отриманий образ програмі foremost.Є ще "The Sleuth Kit", цю я не пробував, але кажуть що відмінна.Правда не всі файлові системи вона підтримує:They can be used to analyze NTFS, FAT, HFS+, Ext2, Ext3, UFS1, and UFS2 file systems and several volume system types.
Ну так, mkswap нічого ж не робить, тільки резервує місце для свопу, тож файли й збереглися.
dd if=/home/1.iso of=/dev/sda
dd if=/home/1.iso of=/dev/sdb
Схоже, що ні. Та пан Vendetta мав рацію: відізвався власник, прокоментував це неподобство — брак усіх файлів, та я відмахався тим, що це ще не все, завтра буде. Схоже, прийдеться відновляти якимось чином. Буду ґуґлити і сподіватись на їхню реанімацію. :-/Найцікавіше, що gpart казав, що це повністю swap, а fdisk казав, що це Linux. Кому вірити? Тому візуальні докази не завжди об'єктивні. Хоча, я чітко пам'ятаю, що не чіпав того розділу при форматуванні, а як воно його так — без поняття.