Якщо у xorg.conf не робити змін та просто ввімкнути в браузері підтримку - то апаратне прискорення працюватиме?
Я майже на всі сто відсотків впевений, що коли я перший раз пробував увімкнути апартне прискорення, то воно у Firefox не працювало без тієї опції у xorg.conf (але я звісно можу помилятися). Я так написав, бо десь після 12:00 я написав
# apt-get update && apt-get dist-upgrade -y
і серед усього іншого оновилися драйвера від NVIDIA. Тепер у них та ж версія що й у вас. Наразі та ж ситуація що й у вас (включно із багом). Також ввімк. чи вимк. опції RenderAccel на Firefox не впливає. У Fedora 17 ситуація аналогічна. От тільки там драйвер версії 304.32. І Firefox 12.0. Дистрибутив у мну Crunchbang (Debian Wheeze 6.0.5). Firefox 14.0.1
В Xubuntu 11.10 (Firefox 7.0.1) при ввімк. layers.acceleration.force-enabled разом із прискоренням з’являється й баг. Пробував зі стандартними nouveau, оскільки пропрієтарні довго завантажувати.
Цитата із відповідної теми на форумі ArchLinux:
Firefox already does acceleration via xrender. By setting that force-enable to true you're forcing opengl acceleration, however there's a reason it's off by default. It's not ready yet. Chances are high you'll get visual glitches or worse performance than with xrender.
Firefox працює швидше а цей баг — єдина незручність.