Автор Гілка: Білінг система під Linux  (Прочитано 4278 раз)

Відсутній Taggi

• Новачок
  • *
  • дописів: 5
  • Що новенького?
Всім привіт!

Люди, допожіть, бдлска, вже не можу шукати - все обрив, але мені сказали, що такі программи лише самописні - тобто писати треба...

Хто має таку програмку - дуже прошу, закиньте її мені на адресу taggi@voliacable.com

Ось що э:
Пень 166ММХ,
РАМ - 48 МБ
ХДД - 6 ГБ

+ канал інтернет з динамічною ІР адресою (швидкість 2 Мбіт/с) (через кабельний модем...)

- на ній лінух, якщо программа буде лише під якусь окрему версію - без різниці - все що завгодно поставлю, аби не вінда...  :'(

...Що хочу:
хочу роздавати інтернет у свою мережу, але треба і підраховувати те, що я дав...
треба, щоб прога ця враховувала порузну Український трафік від зарубіжного... хочу роздавати інтернет на швидкості 1 Мбіт/с... І обов'язково, щоб підраховувала - скільки наседів грошей, скільки залишилося... (одним словом потрібен скрипт, яким користуються більшість інтернет провайдерів, що роздають інтернет через локальну мережу... а також у клубах (здається...))
....ЛЮДИ, допоможіть, наколіна стаю, бо вкрай потрібен такий скрипт...

Заздалегіть дякую...! ;D

Відсутній Taggi

• Новачок
  • *
  • дописів: 5
  • Що новенького?
Re: Білінг система під Linux
« Відповідей #1 : 2005-04-26 16:26:16 »
доречі, ця тема досить таки популярна, такщо багатьом буде в поміч.... А вам у славу... ;)...

Відсутній Андрій Головинський

• Кореспондент
  • дописів: 141
« Відповідей #2 : 2005-04-26 18:56:09 »
Це розділ відповідей, а не питань.
Тож дивіться уважніше, куди пишете.

Замість того, щоб шукати в інеті, ви б за день вивчили б awk, і ще
за два зробили б те, що вам потрібно.
Never argue with idiots. They just drag you down to their level, and then beat you with experience

Відсутній Dark_Elf

• Новачок
  • *
  • дописів: 18
  • Wazup!!!
« Відповідей #3 : 2005-04-27 11:23:08 »
Привіт Шановні!

Зверніть Вашу увагу на http://www.netams.com/.
Можливо воно Вам допоможе.

Відсутній smart

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • Що новенького?
« Відповідей #4 : 2005-04-27 14:48:03 »
Спробуй пошукати що тобі підходить тут:
http://bsd.opennet.ru/prog/sml/46.shtml

Відсутній ihorsl

• Дописувач
  • **
  • дописів: 67
« Відповідей #5 : 2005-04-27 18:15:18 »
Є класна білінг система під Linux

http://www.npj.ru/cake

Але вона трохи :) заважка для такої машини

Доречі розробники проекту заявляють купу різних корисностей.
Я зараз пробую цю систему підняти, якщо вдастся - зможу оцінити сам

Відсутній Sirko

• Графоман
  • дописів: 299
  • Що новенького?
« Відповідей #6 : 2005-05-11 12:46:34 »
Коли робив в універі, то поставив stargazer - http://stargazer.dp.ua. Теж довго шукав підходяще (програміст я поганенький, щоб самому щось написати :( ). На той момент це був непоганий вибір, до речі, працює і зараз, універ (КНТУ, www.kdtu.kr.ua) гроші за його допомогою заробляє. Але якщо потрібно дуже просто (дешево й сердито:) ), то можна за допомогою сквіда все організувати.
[Kubuntu User]

Відсутній old

• Дописувач
  • **
  • дописів: 60
  • Що новенького?
« Відповідей #7 : 2005-06-16 12:26:03 »
Не знаю, чи тема ще актуальна, але....
Для збору статистики трафіку мені дуже імпонує NeTraMet. Переваги -- легкість (у сенсі ресурів). Недолік -- робити треба трошки більше ніж ./configure; make; make install. Зате якщо напружитись хоч трохи, зібрану інфу без проблем загнати у БД (простий перл скріпт). множити її на "грошовий коофіцієнт" і тп... Сам NeTraMet дуже гнучко настроюється для збору статистики. Принаймні у мене все це працює. В Інеті є гарні доки на цю тему російською.Єдине -- у такому випадку статистика іде по ір-адресах хостів.
Інший варіант -- можна прив'язуватись до RADIUS-сервера і витягувати об'ємтрафіку, витягнутий протягом сесії. Перевага -- отримуєте статистику по юзернейму. Недолік -- я не знаю готових програм, знову ж таки perl/awk..... Ну і якщо ви працюєте по езернету а не по діалапу з клієнтами, то треба дотюнювати PPPoE або якесь тунелювання, щоб користувач проходив аутентифікацію.

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #8 : 2005-06-17 03:17:20 »
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній suslicanet

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #9 : 2005-07-26 14:46:21 »
рекомендую
www.nibs.net.ua