Мабуть, найчастіше зустрічається таке правило розміру для свопа: swap >= 2*memory, тобто у твоєму випадку, оптимальним виглядає варіант виділення під своп не менш ніж 512 метрів.
Що таке НМД?
Я питався, чи можна у лінуксі теж зробити своп в якості файлика в розділі, де в мене стоїть лінукс (напр /swap) , але, схоже на те, що ні.
НМВ, своп у лінукса і вінди може бути на одному розділі, але лише в тому випадку, коли у вінди на тому розділі більше нічого немає.
Знайшов. Loop не підходе. робиться приблизно так...І т.д...
Знайшов. Loop не підходе. робиться приблизно так:1)dd if=/dev/zero of=/swap.swp bs=1024 count=4096де bs - розмір блоку, count - сам розмір файлу (в даному випадку - 4 Mb)2)mkswap swap.swp3)swapon swap.swpТаких файлів підкачки можеш наробити хоч десяток, головне щоб місця на вінту вистачило Спробуй, розкажеш потім що вийшло.
Намутив я своїми руками своп-файл на 600М, і хоча кдешний системний монітор показував, що своп не використовується взагалі, і в мене тільки 100М використовується з 256, швидкість завантаження програм в кде суттєво збільшилася. Так що дякую.