Автор Гілка: Fastdial Speeddial для Вогнелиса  (Прочитано 1881 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Fastdial Speeddial - це такі додакти які роблять домашню сторінку як в Опері. З мінімізованими картинками вибраних сторінок.

Використовую 10 версію вогнелиса на Bodhi.

Fasttab 3D почав затримувати і блокувати набір літер в пошуку. Швидкі закладки взагалі не відкриваються. Налаштування і вибір тем не працює, тобто взагалі все не працює. Тому викинув його.

Встановив FastDial - він взагалі ніяк не проявляється. Нові вкладки, початкова сторінка - звичайний порожній abput:blank

SpeedDial - відображає швидкі вкладки тільки якщо натиснути його кнопку на панелі, або перехід на домашню сторінку.
Нова вкладка, запуск вогнелиса як і годиться глючить і відображає тільки порожній аркуш.
Це дивно, адже я встановив додаток, який повинен у новій вкладці відображати домашню сторінку, на якій прописаний speeddial. Тобто з кнопки він туди заходить, а з домашньої сторінки - ні.

Домашньою сторінкою чомусь встановлює chrome://speeddial/content/speeddial.xul
Чому chrome://   ??

Що за жахітття!!! Чи існує хоч однин безглючний додаток типу Fastdial для Firefox під Лінукс?

Цитата
Не дивно, що з такими глюкими коли є 10 додатків і жоден не працює Вогнелис втрачає своїх користувачів які тікають на Хром.
« Змінено: 2012-02-19 15:57:40 від vitre »

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Re: Fastdial Speeddial для Вогнелиса
« Відповідей #1 : 2012-02-19 21:10:15 »
Нарешті знайшов рецепт.  >:(

Отже танці з бубном.
Після встановлення Fastdial стрибаємо у View > Toolbars Customize. Шукаємо іконку Fastdial і додаємо її до панелі.
Тиснемо на неї, тепер ідемо в налаштування і робимо цю сторінку домашньою.

Але це ще не все, для того, щоб кожна нова вкладка відображала сторінку Fastdia. Знадобиться додаток
New tab homepage
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/new-tab-homepage/
Бо увімкнути цю фунцію через about:config мені не вдалося,  пункту browser. tabs. loadOnNewTab       просто не знайшов у 10 версії Вогнелиса.
Ттепер іконку Fastdial можна прибрати.

Цитата
Ну і навіщо цей мармаразм, коли користувачі опери і Хрона мають це задоволення без танців з бубном уже багато років!! Куди котиться світ?! Тільки в мене враження що ми втрачаємо чудовий відкритий бравзер не прив’язаний до якоїсь корпорації глобального добра?
« Змінено: 2012-02-19 21:10:34 від vitre »

Відсутній bosyi

• Новачок
  • *
  • дописів: 20
Re: Fastdial Speeddial для Вогнелиса
« Відповідей #2 : 2012-02-20 18:01:08 »
В nightly уже є ця ф-я, кажуть має  бути что-то в 11, чи в 12 версії.