Автор Гілка: OpenWebMail. Чомусь не працює  (Прочитано 1559 раз)

Відсутній Sirko

• Графоман
  • дописів: 299
  • Що новенького?
Привіт всім!
Вибираю веб-морду :) для поштовика. Вибір на даний момент стоїть між SquirreMail і OpenWebMail. Хочу спробувати обидва і вибрати той, що більше сподобається/підійде. Зараз налаштовую OpenWebMail. Стало наче все нормально, але при спробі зайти на http://192.168.01/cgi-bin/openwebmail/openwebmail.pl видає таке:
Open WebMail ERROR
Couldn't create File /var/log/openwebmail.log! (Permission denied)
Права всюди стоять 4660 root:mail, навіть руками створив файл /var/log/openwebmail.log, дав йому права 777, але все одно не працює. Підкажіть, куди копати.
Наперед вдячний за відповідь.

P.S. Дві веб-морди можуть працювати разом?
[Kubuntu User]

Praporshic

• Гість
Re: OpenWebMail. Чомусь не працює
« Відповідей #1 : 2006-03-31 09:45:24 »
4660 це drw-rw---- Тобто, ніхто не може заходити до теки /var/log. Як у Вас взагалі система працює? :o
Встановіть 755. Або 753.. Як Вам більше подобається.

Відсутній Sirko

• Графоман
  • Що новенького?
« Відповідей #2 : 2006-03-31 10:37:22 »
4660 це drw-rw---- Тобто, ніхто не може заходити до теки /var/log. Як у Вас взагалі система працює? :o
Встановіть 755. Або 753.. Як Вам більше подобається.
Тьху, права в мене 4770. Це rwsr-xr--. І це права на файли самого openwebmail (все по офіційній докі :) , бо йому треба sudo). Тобто запускається воно з правами рута, і в /var/log просто ПОВИННО писати. Права на /var/log такі:
0755
на сам /var/log/openwebmail.log права ставив різні, в тому числі й 777, але проблема в тому, що програма пише що не може СТВОРИТИ даний лог-файл, хоча він існує і права на нього - 777.

Що порадите?
[Kubuntu User]

Відсутній Sirko

• Графоман
  • Що новенького?
« Відповідей #3 : 2006-04-04 13:31:57 »
Мда. Все виявилось набагато простіше, ніж я думав.... Треба було в файлі /etc/selinux/config замінити параметр
SELINUX=enforcing
на
SELINUX=disabled

і ОБОВ`ЯЗКОВО перевантажити систему. Бо я зміни вніс, а систему не ребутнув, і мучавсь хто-зна скільки.....  Можливо є гарніший спосіб, але я RH-based дистрами не дуже знайомий, тому ребут мені допоміг.

До речі, питання. Чи можна до RH AS4 прикрутити поновлення від CentOS? Наскільки я знаю, то вони сумісні між собою. Бо перезбирати руками тони сирців в рпм і відслідковувати всі залежності я вже трохи того, коротше дістало воно мене...
[Kubuntu User]