Хочу http://unitrade.ua/shop/119/121/8271.html. (не вважайте за рекламу, якщо щось не сподобаяться miwa прибере)та чи це не є модем тільки для вінбловс :-/І як його підключати в лінуксі через usb?
У нас Укртеелком надає послуги ADSL.
115 - це порт чи якась хитра підмережа?
А для лінукс я рекомендую com-модеми (ttys{0..3} в лінуксах) для аналогових ліній. Щодо ДСЛ - будь-який людський ДСЛ-модем повинен з'єднуватись з комп'ютером через мережу - виту пару, радіо абощо...
А гуглечком пройтися?...
з комп'ютером через мережу - виту пару, радіо - упс, тобто ДСЛ не годиться для з"єднання через телефонну мережу?Запутасвя , я
комп'ютер ======, |комп'ютер === свіч === модем --- сплітер --- телефонна лінія --- сплітер (?) --- провайдерський модем === сервер провайдера | | телефон -------------------------------' `------------------------------------- АТСПозначення: - Телефонний кабель = Звита пара
Цитата: miwa від 2007-05-14 16:54:40115 - це порт чи якась хитра підмережа?Ви модератори чи хто? Хіба Ви не бачите мого IP - 195.5.61.115Маска 255.255.255.128-------------------------------Коротше і правильніше 195.5.61.115\27 - здається :-/ Непомню і взагалі щас я хотів похвастатися, тим як я відремонтував свій сд
я рахуву так: 32-8=26
...P.S. Цікаво, це ЩоДО додає замість пробілів таби? Бо задовбло воно мене ними... >:E
... Якщо мова йде про ОДНУ ІР-адресу, тоді її маска /32.