Привіт!
таке діло поставив майл сервер(з такою архітектурою: OS Debian GNU/Linux 4.0 r0 "Etch";
Postfix-SMTP;
Saslauthd;
sasldb2;
Cyrus-imap;
Amavisd-new;
spamassasin;
Clamav).(інфа з сайту
http://www.x-drivers.ru/content/view/768/53/1/0/)
так вот усьо працює..нормально.., тільки одна проблемка коли після загрузки пошти знову здійснити перевірку на наявіність нової пошти "FoxMail" викидає наступне повідомлення "Logins must be at least 1 minute apart", і просить ввести вірний пароль, я так зрозумів що даний акаунт блокується на одну хвилину, після проходження якої уже можна з'єднатися з сервером і один раз прийняти пошту, і знову акаунт заблокується на одну хвилину іт.д. Я думаю що проблема у Сyrus-imap сервері, я вже пробував конфігурувати його конфігураційний файл /etc/imapd.conf змінював # Minimum time between POP mail fetches in minutes popminpoll: 1 , ставив менші значеня, але даний критерій відповідає за час утримки з'єднаня з сервером і того потрібного результату я не отримав, шукав по інших конфіг файлах і нічого толком не знайшов, мож проблема взагалі не в сервері., просто потрібно правильно налаштувати акаунт в утиліті "cyradm" (я просто сворив користувача bogdan):
//
saslpasswd2 -c bogdan
cyradm -user cyrus localhost // cyrus - admin
localhost>cm user.bogdan
localhost>cm user.bogdan.Inbox
localhost>cm user.bogdan.Sent
localhost>cm user.bogdan.Draft
localhost>cm user.bogdan.Trash
quit
//
і ще одне запитаня як заставити Cyrus-imap розкласти получену пошту (від Postfix) по створених папках Inbox,Sent,Draft,Trash.?
я вже писав на форумі звідки бралася інфа.., але там ніхто невідписує.., поможіть хто може.., буду вдячний