Автор Гілка: заблокувати вхідну пошту — postfix  (Прочитано 1251 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
на свою голову налаштував postfix на прийом і пересилання пошти, тепер хочу щоб:
— жодної пошти сервером не приймалося, і жодних повідомлень про це постфіксом не відправлялося. Коротше, щоб спам «розбивався» об стіну, не створюючи навантаження на сервер.
— postfix працював лише як smtp-сервер, але приймав листи на відправлення лише з localhost-a.
— обмежити кількість відправлених листів на годину на випадок, якщо хтось поламає якусь форму контакта на сайті й почне масово спамити.

/etc/postfix/my.cnf щось мало інфи дає. Якщо хтось кине лінки на мануали, буду вдячний.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
Re: заблокувати вхідну пошту — postfix
« Відповідей #1 : 2007-10-09 19:21:05 »
Взагалі, чогось не розумію навіщо так жорстоко - лише на відправку та лише з локалхоста.. Хіба коли поштовий сервер лише для системних повідомлень.

Ну я треба то:
mynetworks = 127.0.0.0/8
smtpd_recipient_restrictions = permit_mynetworks

Ще можу порадити гарний форум postfix.ru (rus) та збірник документації postfix.org.ru

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2007-10-09 19:40:36 »
Цитата
Хіба коли поштовий сервер лише для системних повідомлень.
так і є, поштовий сервер лише для повідомлень з сайту типу реєстрації, відновлення пароля етс...
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2007-10-09 20:17:26 »
У такому випадку відсилати пошту треба через смартхост, бо поштовий сервер з того боку має право відмовити у прийомі пошти, якщо не зможе з'єднатись з 25 портом відправника.