Автор Гілка: трабли після оновлення убунти  (Прочитано 1497 раз)

Відсутній ussr1k

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • [team Linux] KPI
собствєнно рішив я апдейтити ліну, написав apt-get install apt
apt-get dist-upgrade
шото там попробило поставило в і в кінці був ошибко дпкж ретенд ерор шото там... я написав apt-get -f install почало шото докачувати і встановлювати і тут раптом хоп - і світло виключили... перебойніка нема... появилося світло загрузився в рекавері мод... написав dpkg --configure -a воно мені все переналаштувало і пробую запустити систему

загружається, доходить до привітання і до введеня паролю... і вискакує помилка в віконечку

The greeter applicatin appeaars tu be crashing. Attemting to use a different one...

і піпець? я так поняв то проблема до нема шото тіпа скріна привітання і поля для введення паролю...

шо мені робити???

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: трабли після оновлення убунти
« Відповідей #1 : 2007-10-26 02:01:45 »
шо мені робити???
Покаятись, вознести молитву Патріку і поставити угодний дистрибутив. Ну чи хоча б почати форматувати дампи кори головного мозку перед викладенням їх на форум, з усуненням албанізмів і правкою граматики.

Відсутній Вуйко з полонини

• Кореспондент
  • дописів: 181
« Відповідей #2 : 2007-10-28 02:41:04 »
Off-topic:
Ctulhu +1 То в нас в КПІ є багато людей індиферентних до правильної мови: говорять - як думають, а думають.....
Як я зрозумів, то Х працюють а справа полягає в самому greeting window. Можна спробувати реінсталити gdm (Так як у Вас ніби убунта - проявив телепатичні здібності).
#apt-get remove gdm && apt-get install gdm
« Змінено: 2007-10-28 03:51:37 від body »
"Don't waste your time or time will waste you" Matthew Bellamy

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2007-10-28 10:48:15 »
Правильніше та зручніше буде зробити так:
$ sudo aptitude reinstall gdmабо:
$ sudo dpkg-reconfigure gdm

Відсутній ussr1k

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • [team Linux] KPI
« Відповідей #4 : 2007-10-29 23:27:16 »
ваші висказування щодо мене то просто неповага... тут нічого добавити а ждм пробував переставляти - не помогло...
телепати на висоті бо я юзаю убунту...
оскільки оновлення не завершилося я ж туди сюди і подумав в рекавері мод загрузитися і шото там... аж раптом геніальна но просто до болі ідея мені прийла - apt-get dist-upgrade а в перериваннях з ерорами apt-get -f install... но то таке.. не довго я тішився системою, так як це ж було убунтустудіо і там було ядро особливе шото тіпа 2.6.22.14 rt  яке незлюбило дрова на нвідіу, і так почитавши наш кпішний форум я зрозумів шо в кожного хто робив агрейд то є якась лажа... то довго я не думав... поставив новий дистр...
тепер уже кубунту:)))))...
но блін як в мене вдома є приказка "як не срачка, то болячка" коли грузиться система (ну там тіпа логотип кубунти з прогресом завантаження, тобто з такою синьою полоскою, помоєму воно сплеш скрін називається) так в мене монік замість того видає надпис - режим не підтримується(64 Гц горизонтальна розвертка і 60 вертикальна), а монік то тфт... а далі коли сама с-ма завантажується то все ок!
от як мені таку траблу рішити?

Соррі за помилкиі і за граматику! я просто скоро набираю текст на клаві а на монік ше не привчився під час набору дивитися+ в кпі така фігня шо тільки один предмет який раз в тиждень, читають на укр мові, тому як ви розумієте москалізми проскакують... отака казочка на сьогодні
« Змінено: 2007-10-29 23:28:58 від ussr1k »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #5 : 2007-10-30 00:00:49 »
Перечитав останнє повідомлення двічи.
Ніби сьогодні спиртного не вживав але не зрозумів.
Треба погуглити на тему розбирання дампів кори головного мозку.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #6 : 2007-10-30 00:06:35 »
M:+ користувачу ussr1k згідно пункту 3 та ігнорування попередження

Соррі за помилкиі і за граматику! я просто скоро набираю текст на клаві а на монік ше не привчився під час набору дивитися+ в кпі така фігня шо тільки один предмет який раз в тиждень, читають на укр мові, тому як ви розумієте москалізми проскакують...
Я в Україні постійно живу лише з лютого цього року, але в мене чомусь таких проблем не виникало і не виникає. Будете далі ігнорувати попередження - забаню.