ваші висказування щодо мене то просто неповага... тут нічого добавити а ждм пробував переставляти - не помогло...
телепати на висоті бо я юзаю убунту...
оскільки оновлення не завершилося я ж туди сюди і подумав в рекавері мод загрузитися і шото там... аж раптом геніальна но просто до болі ідея мені прийла - apt-get dist-upgrade а в перериваннях з ерорами apt-get -f install... но то таке.. не довго я тішився системою, так як це ж було убунтустудіо і там було ядро особливе шото тіпа 2.6.22.14 rt яке незлюбило дрова на нвідіу, і так почитавши наш кпішний форум я зрозумів шо в кожного хто робив агрейд то є якась лажа... то довго я не думав... поставив новий дистр...
тепер уже кубунту:)))))...
но блін як в мене вдома є приказка "як не срачка, то болячка" коли грузиться система (ну там тіпа логотип кубунти з прогресом завантаження, тобто з такою синьою полоскою, помоєму воно сплеш скрін називається) так в мене монік замість того видає надпис - режим не підтримується(64 Гц горизонтальна розвертка і 60 вертикальна), а монік то тфт... а далі коли сама с-ма завантажується то все ок!
от як мені таку траблу рішити?
Соррі за помилкиі і за граматику! я просто скоро набираю текст на клаві а на монік ше не привчився під час набору дивитися+ в кпі така фігня шо тільки один предмет який раз в тиждень, читають на укр мові, тому як ви розумієте москалізми проскакують... отака казочка на сьогодні