Особисто я б в першу чергу зробив копію документів, фото та джерельних кодів програм. Далі перетиснув (за потреби) та записав фільми. І зібрав би на 1 (один!) ДВД потрібний (!!!) софт. Решту - під rm -rf
А сирці я зберігаю в інеті, мало що.
Цитата: Cthulhu від 2007-12-05 14:32:23А сирці я зберігаю в інеті, мало що."Справжні чоловіки не роблять резервних копій. Вони викладають усе на FTP та дозволяють іншим це відзеркалити."(C) Linus Torvalds "Just For Fun" у моєму дуже вільному перекладі.
Чомусь мені видається, що будь-яку домашню колекцію цифрового сміття можна безболісно почистити на 90%. А то бачив я такі "неймовірно цінні колекції", де лежать нікому не потрібні архіви крадених програм починаючи з 95-ї вінди і 4-го фотошопа. Доводилось бачити і відео домашнього монтування, де годинний фільм посередньої якості займає 4.7 гігабайт. Особисто я б в першу чергу зробив копію документів, фото та джерельних кодів програм. Далі перетиснув (за потреби) та записав фільми. І зібрав би на 1 (один!) ДВД потрібний (!!!) софт. Решту - під rm -rf
І де вони є ? я трішкиглянув по інтернет-магазинах - немає в них такого добра
Якщо у Вас багато знайомих, можна у них повідбирати флешки... Крім того існує купа серверів в інеті, на які можна позакидати порціями своє сміття... (rapidshare, shareua.com повні подібних бекапів )
це не домашня колекція. це робоча колекція відео і фото. це все мадіа-матеріали виконаних нами робіт, так би мовити. можливо його й можна перетиснути на більш компактний розмір але всерівно це буде не менше як 10-20 двд.Може я просто невірно питання поставив. Які ще є накопичувачі великої емкості окрім ДВД і ХДД ?
20 ДВД - це максимум 50 гривень та один день робочого часу. Якщо ви вважаєте, що резервна копія вашої роботи стільки не коштує, то подальша розмова беззмістовна.
Якщо ж вам потрібне серйозне резервування з можливістю доступу у будь-який момент до стану файлу у довільний момент часу, чи з можливістю безупинної роботи при фізичному виході з ладу основного носія, чи ще щось таке, тоді сформулюйте ваше запитання ще чіткіше.