Звичайно, OpenLDAP та Kerberos. Це буде щось типу контролера домена під серверним офтопом, тільки варіант для Linux.
А можна і локальних користувачів поселити на сервер?
Ага, зрозуміло. Тоді, гадаю, варіант з nfs буде простішим, чи вам треба не тільки теку з документами, а щоб кожен гість мав профіль з персональними налаштуваннями?
І ще я хочу паралельно з Сюзі й Вікнами додатково установити на всі машини й Дебіан.
А якщо така ситуація. Я постворював на робочих станціях облікові записи для кожного учня. Тобто тепер кожен учень знає, за який комп’ютер йому сідати й де його профіль з документами й настройками.Але мені б хотілося сформувати єдину базу реєстраційних даних користувачів на сервері. А вхід на кожній машині б робився з використанням цієї загальної бази даних. Так би було зручніше ними всима керувати і не довелося б щоразу заходити віддалено на інші компи. Тільки звісно потрібно ж лишити теки користувачів на робочих станціях.І ще я хочу паралельно з Сюзі й Вікнами додатково установити на всі машини й Дебіан. В такому разі мені потрібно якось зробити так, щоб в Дебіані були ті ж самі користувачі, з тими ж теками й настройками, що в Сюзі. Графічну систему ставитиму також КДЕ, тому налаштування з Сюзі повинні б підійти й до Дебіана (так думаю).Порадьте будь ласка, яким чином можна втілити цей задум.